Melyik az az Avon parfüm, amit régen össze kellett rázni, mert az alján olaj volt?
Figyelt kérdés
Hosszúkás üvegben volt és ha jól emlékszem, akkor rózsaszínű. / Vagy lilás.. :D /2011. dec. 28. 18:56
2/7 anonim válasza:
Az avon-ban több ilyen parfüm is volt, illetve napjainkban is kapható. ezek szezonális olcsó parfümök, nem hinném hogy az a régi darab benne lesz újra bármelyik katalógusban. Én kezemben tartom a 2012-es márciusi katalógust is, sajnálom de nincs benne ilyen :)
3/7 A kérdező kommentje:
A Scentini-ből melyik a jobb?
SCENTINI Rose Fizz? /Fejillat, szívillat, alapillat!
SCENTINI Citrus Chill?
SCETINI Plum Twist?
De, sajnálom, hogy nincs benne!
Köszönöm a válaszokat! (:
2011. dec. 28. 19:13
4/7 anonim válasza:
Nekem Plum Twist van,szerintem az a legfinomabb illatú!:)
5/7 anonim válasza:
nekem is plum twist, de van rose fizz is, csak a narancssárga nincs, de azt is szagoltam mér, és sztem az a legjobb:)
6/7 anonim válasza:
Általában minden évben van egy ilyen kétfázisú nyári kölni. Ritkán szerezhető be utólag, de nem lehetetlen... ;)
Mennyire régi illatot keresel?
7/7 A kérdező kommentje:
Bárcsak be lehetne!! :)
5-6 év körülit. ( nem hinném hogy ennél kevesebb :/ )
2012. jan. 1. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!