Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Íme a "Valaki kíváncsi rá"...

Íme a "Valaki kíváncsi rá" játék! Beszállsz? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kedves olyan egyenes hajú nők, akik "szép" göndör hajat akartok! A játék úgy kezdődik, hogy leírom ide nektek, hogy én (akinek ugyebár "gyönyörű" göndör haja van) miért is szeretnék természetesen egyenes hajat:

- az egyenes hajú nők haja hajmosás után nem emlékeztet semmilyen űrlényre, valamint kérődző haszonállatra

- az egyenes hajú nő haja miután kifésülik, nem töltődik meg több100 V elektromos árammal, és nem emlékeztet arra a bizonyos mikrofon frizurára, ami a fiúk körében volt nagy divat, a nyolcvanas években

- az egyen hajjal rendelkező nők ennek következtében nem vasalják halálra a hajukat, hogy egyenes legyen és a hajuk nem töredezett

- az egyenes haj manapság divat, sok fiú szerint szexi, ellentétben a göndör hajú nőkkel, akiknek a haja legalább annyira szexi, mint egy hosszúszőrű tengerimalac

A feladat a következő: írd le, kedves egyenes hajú valaki, aki göndör hajat akar, hogy miért is akar göndör hajat! Köszönöm! Sokat segítenél!

2011. dec. 27. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

-könnyen lelapul az egyenes

- minden kis egyenetlenség, hiba meglátszik

-hosszú, göndör haj egyszerűen gyönyörű

2011. dec. 27. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

- az egyenes hajon hamarabb meglátszik, ha zsíros

- ha a vége kiáll/beáll, így nekem az egyenes hajamat is vasalnom kell, mert mindig elfekszem

- unalmas, mindenkinek ilyen van

- a göndör haj gyönyörű!

2011. dec. 27. 20:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Nos, semmilyen a hajam, inkább egyenes, de hogy rendesen egyenes legyen valakinek a haja, azt vasalni kell. S göndör haj szerintem nagyon szexi pl: beyonce :DD
2011. dec. 27. 20:42
 4/14 anonim ***** válasza:

-nekem a göndör és az egyenes is tetszik:)

-szeretem a természetes göndör hajat van mikor nekem is egészen begöndörödök olyankor örülök neki:D

-de mostanában nem és olyankor olyan semmilyen,hullámos,kiálló izé tincsek vannak a fejemen,hol az egyik kiáll,hol a másik befelé áll,az egyik egyenes,a másikhullámos,a harmadik meg kunkori,a fejem tetején lelapull,alul meg szétáll mint egy sörény

-és szerintem ez a legrosszabb

-és emelett a végek töredezettek,a hajszálak 3-ba állnak,a hajvasalások végett

-én mindig azt mondom vagy egyenes/göndör én az olyat utálom ami nekem van

2011. dec. 27. 21:37
 5/14 A kérdező kommentje:
A nagyon szexi göndör haj az nem göndör haj. Azt mesterfodrászok csinálják meg profi hajas cuccokkal, aztán még ott vannak a profi technikusok, akik secperc alatt úgy megcsinálják a világítást, hogy a haj természetesnek tűnjön.
2011. dec. 27. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem jó ez így is, de göndör jobb volna, mert az:

- Ritka, ezért különleges.

- Az egyenes haj nagyon unalmas, mindenkinek olyan van

- Az egyenes haj hamar zsírosodik, és sokszor lapos, visszataszító

- Kb. mindenkinek ilyen van, ezért nagyon unalmas

2011. dec. 27. 21:40
 7/14 A kérdező kommentje:

Íme az én "gyönyörű" göndör hajam. Kócosan, kifésületlenül:

[link]

és kifésülve (ez leginkább egy oroszlánysörényre hasonlít)

[link]

2011. dec. 27. 21:40
 8/14 anonim ***** válasza:
talán ilyen az enyém is ha jobban begöndörödik,ha meg nem akkor az egyenes és hullámos között van ami tasszító szerintem,én a te hajadat csak hullámosnak mondanám
2011. dec. 27. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Ááá nekem is nagyon hasonló a hajam. De ez inkább hullámos. És nekem ezzel van bajom. Legyen göndör, vagy egyenes. De ne köztes... :D Amúgy mindkettőnek megvannak az előnyei, mindkettő lehet ronda, de mindkettő k**rva dögös is lehet. :D
2011. dec. 28. 00:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez nem göndör xD

A göndör az ez:

[link]

2011. dec. 28. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!