Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MI az oka hogy minden lány...

MI az oka hogy minden lány nagyobb melleket akar?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 14:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%

Mi az oka annak, hogy minden pasi nagyobb melleket akar?:D:D

Mert pont azért...

2009. máj. 20. 18:23
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, nekem kicsik a melleim... Fiatal koromban én is úgy voltam, hogy áá, mi lesz velem ha nem tudok felvenni fűzőt, blabla, meg a bikini, meg a melltartó, meg hogy bezzeg másoknak milyen szép melleik vannak...

Aztán már egy jó ideje sz@arok erre - már bocsánat a kifejezésért. Boldog párkapcsolatban élek, ahol a barátom elfogad olyannak, amilyen vagyok - sőt, ő egyenesen imádja a kis melleimet. Itt persze nem arról beszélek, ha valkinek szinte csak mellbimbója van. De a 75A-B-s méretemmel nem panaszkodom. Mivel komoly kapcsolatom van, nem érdekel más pasi, más nő véleménye meg főleg nem. Nem vágyom nagy mellekre, ha már egyszer ilyen lettem (anyukám sem volt nagyon gazdag keblekben) akkor én igenis így vagyok szép. Nem hiszem, hogy be kellene állnom a szilikonmellűek sorába.

Bár hozzá kell tennem azt is, hogy szívesen vettem volna ha kicsit teltebb vagyok. De nem ment el a kedvem az élettől, hogy nem nőtt tovább a mellem. Esetleg akkor javíttatnék rajta, ha gyerekszülés után megereszkedne, vagy ilyesmi. De akkor sem csináltatnék hatalmas melleket, mert az alkatomhoz amúgy sem illik és nem is akarok nehezékeket a hátamra...

2009. máj. 21. 08:29
 13/23 anonim válasza:

Cseréljünk! :) Nekem nagy van, picit lóg is, nehezen találok megfelelő m.tartót, és nem is tudok felvenni bizonyos ruhákat. Én biztos meg fogom csináltatni szülés után.

Sztem a fiúknál ez egyfajta státuszszimbólum lett, és megfigyeltétek h amelyik fiú azt mondja, ő imádja a nagy ciciket, annak kismellű csaja van? :)

2009. máj. 21. 11:13
 14/23 anonim ***** válasza:

Megcáfolnám, mert nagyon sok jóízlésű és nem felszínes pasi van, aki imádja a kis melleimet, sőt kifejezetten van egy kettő aki istenít is ezek miatt, és nem csak az én kicsi melleim tetszenek nekik, hanem más lány kis melle, őnekik kifejezetten borzasztó egy nagy női mell, főleg ha lóg, vagy szilikon.

hál istennek formásak :)

és push up melltartóval, vagy betétes felsővel igenis lehet szép dekoltázst varázsolni magunknak, és az igazi kis ciciket nyomja fel, nem kell kitömni, bármilyen felsőt fel tudok venni, ha jó aí cicifix, mnidegy milyen fazon, csak am éret legyen jó.

Esztétikailag, azaz látszatra is sokat lehet dobni rajta, nem csak beavatkozással.

Azok nem akarnak nagy ciciket csináltatni, akik vagy szeretik ak is melleket, vagy undorodnak a műtéttől, esetleg nincs rá pénzük, vagy akiknek maugyis nagy mellük van. Nem értem miért fontos egy két embernek, pasinak a nagy mell, a termékenységi dolog nem magyarázat, mert a széles csípő, sőt ak övérség is a termékenység szimbóluma ovlt, mégse akar senki dagi lenni, meg nagy combokat, popsit viselni, a pasik legtöbbje meg nem akar gyereket, legalábbis nem az ilyen Vokság Virág tipusu csajoktól :)

a pasikat jobban érdekli amugy a popsi, a virgácsok, de a leges legjobban az arc, és az hogy csupasz legyen odalent (legalábbis ápolt)

az igazi szerelemben amugyse a testalkat számit, vagy a külső, az max szexnél lényeg, pedig a nagy mellüek vagy a karcsú nők nem jobbak a szexben társaiknál. egyes mázolt macák már úgy néznek ki lassan mint a tranzfesztiták. :) nem értem miért kell nekik plusz, ha annyira nagyra vannak magukra.

2009. máj. 21. 18:27
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsi (75B) és nagyobbat szeretnék. Nem pasiknak akarok megfelelni, hanem magamnak. Nemsokára lesz az érettségi bankettem, amire apukámtól kaptam ajándékba egy gyönyörű koktélruhát...csodálatosan szép és elég sokba is került (sose kértem volna, hogy vegye meg ennyiért). Felpróbáltam és jött a csalódás... a mellem mérete miatt nem is áll jól, mert egy ilyen ruhához nem a 75B méret való. És az összes ruha jobban áll egy formás, nagy mellű lányon, magabiztosan viselhetik és nem úgy mint én, hogy a push-up melltartóm nem csúszott-e el...
2009. máj. 22. 10:25
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

16:42-es vagyok,a 16 éves lány! Már bocsi,de nem tudom miért kellett lepontozni! A kérdező azt kérdezte,hogy miért akarnak a lányok nagyobb melleket és én leírtam,hogy én miért. Most ezen mi nem volt hasznos? Úgy utálom az ilyen pontozókat...

De tudjátok mit? Nyugodtan pontozzatok le! Sajnálom,hogy a normális válaszolókat lepontozzátok,a többit meg,ami tényleg nem hasznos és nem a kérdésre válaszol,azokat meg nem. Istenem...

A kérdésre még: Sok válaszoló írja,hogy "nincs önbizalom"...hát azért nincs mert pl. én akit már utasítottak vissza azért mert hogy "túl kicsik a melleid" meghogy "bocsi,de én a nagy mellű lányokat szeretem"...ezek után kinek lenne önbizalma.

És igen az is igaz hogy push up melltartóval lehet rajta javítani és úgy fel lehet venni bármilyen felsőt...na de nem mindenkinek. Van akinek nincs mit felnyomni...

Na hajrá... jöhet a lepontozás! ^^ Gyerünk,gyerünk! Úgy is olyan jól megy nektek! ^^

2009. máj. 22. 13:34
 17/23 A kérdező kommentje:

a férfiaknak tetszik ennyire...

érdekes mindenki azt írja hogy a kicsi jobb de az életben minden férfi nagyot akar..

2009. máj. 22. 14:36
 18/23 anonim ***** válasza:
91%

ez nem így van kedves kérdező, nemhogy a legtöbb pasit nem érdekli a mell méret, de még imádja is kifejezetten a kis melleket.

Sőt van aki undorodik a nagyoktól.

ha a melleket csodálja az csak azért van, mert elképzeli hogyan rakhatná közéjük a farkincáját, mert a npi ajkakat és melleket is a nemi szervvel azonosítja ábrándjaiban.

de semmi több. szerelem és szépség nem méret kérdése, főleg nem a mell méreté, ez ugyanplyan dolog, mnithogy valakinek rövid ujjai vannak, van akinek zongora ujja, ennyi.

nem kell vígasztalni ak is mellűeket, az nem betegség és nem is szépséghiba. csak egy állapot. egy tipus.

a kis mell nem fejletlenséget jelent, csak genetika.

lehet nem vagyok pasiból, de nő létemre mégiscsak voltam pasikkal, és sokat tapasztaltam, a barátom imádja a cickóimat :)

(mell alatt 70 cm mellekkel együtt 87)

2009. máj. 30. 02:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem kell általánosítani a férfiakat. Valószínűleg te "rossz" társaságban vagy, olyan pasik között, akik ilyen felszínesek.

Akkor elmondok neked valamit. Van a haveri társaságunkban egy srác, olyan 28 éves. Van pénze (helyesbítek: édesapjának van pénze) és a srácnak oltári nagy arca van. Egyrészt lehet neki, mert bevallom, a dumája nagyon jó, már rengeteg lányt levett a lábáról. Gondolom mondano sem kell, hogy lányok terén igen nagyra emeli a lécet, magasak az elvárásai. Vékony lány, szép arc, bomba alak, nagy mellek és szép formás popsi. Csak azt nem tudom, ezt ő hogyan várja el, mert nagyon kopaszodik, a teste nagyon szőrös, a fogai között 5 perc szünet van, pocakos és úszógumis... Valamint nem tudom, miért van a lányokkal ilyen nagy elvárása melek terén, mert úgy hallottam, a "méretekkel neki is vannak problémái", ha érted mire gondolok.

Na ilyenkor nem értem a pasikat, mi alapján várják el egy lánytól, hogy ennyire meg anynira nagymellű legyen, ha ők maguk is egy bányarémek...

2009. máj. 30. 10:52
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Nekem pl.nincs nagy, és tudom, h. szokatlanul hangzik egy lánytól, de nem is akarok nagyot, sőt kisebbet akarok ennél is,jobban mondva nem is akarok. Valahogy nem akarok nőies idomokat,tudom,betegesen hangzik, de így érzek...
2010. jan. 23. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!