Lányok, baj, hogyha egy fiú fehér bőrű?
szerintem semmi gond nincs vele... a normálisabb lányok amúgy sem az agyonszolizott pasikra buknak, egyszerűen csak legyél egy alap szinten igényes és kész
amúgy vannak lányok, akiknek kifejezetten a szeplős fiúk jönnek be...
Szoli is kihozza.
Egyébként meg dehogy baj. Én imádom a fehér bőrű szeplős pasikat. ( főleg ha jóképűek és szőkék:D )
Edward Cullen is fehér...És...Ahh*.* :D
Nem baj! És a szeplő se:)
Hát esetleg önbarnító krémeket tudnál használni, de az meg körülményes. Nem mindegyik válik be, van amitől foltos vagy sárgás leszel :s
Nem tudom Magyarországon van-e már olyan, hogy bemész egy szalonba és körbe fújnak pár perc alatt festékkel. Attól szépen barna leszel mindenhol, mintha most jöttél volna haza 2 hét tengerpari nyaralásról. Persze elég drága és nem tudom pontosan meddig tart, de nem sokáig.
Azt gondolom nincs azzal gond, ha valaki fehér bőrű én is nagyon az vagyok. Ehhez pl még jobban illik a fekete haj. Már ha stílusos a vágás is, különben sápaszt...
Szerintem nagyon jól ki lehet hangsúlyozni öltözködéssel is, szóval én nem gondolom, hogy ez baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!