Mit gondoltok, miért tartják undorítónak a két első felső fogak közötti rést?
Nekem sosem tetszett, se nőkön se pasikon, és mivel lehet ellene tenni, ezt még kis korban orvosolni kellett volna.
De senki sem tökéletes, nekem például folt van az első két fogamon, de sajnos a fehérítés se segít rajta.
én azért tartom undorítónak, mert nálam gyerekkorból maradt beidegződés a tökéletes fogsorra való törekvés. nagyon elfogult vagyok a fogakkal kapcsolatban.
amúgy nem érdekel, hogy másnak milyen a fogsora, de ha ekkora szünetek vannak, vagy szét vannak rohadva, akkor ne nagyon nyitogassák elöttem a szájukat, mert lehet lehányom őket (nem bunkóságból mondom, volt már példa rá, hogy hánytam). mellesleg táplálkozásra is célszerűbb a helyes fogsor.
kérdező, teljesen igazad van, a pasikat ez egyáltalán nem zavarja, én már 30 elmúltam, hidd el tudom, hisz nekem is van :)
már nem akkora, mint 20 évvel ezelőtt.
viszont gondolj Vanessa Paradise-ra, hát nem emlékszel rá? Annyian odavoltak érte, francia szexepil volt és most Johny Depp párja, van már két gyerekük.
Bőven lett volna pénze megcsináltatni, de hülye lett volna. Aki ezt undorítónak tartja, kívánom, hogy szeressen bele egy ilyen fiúba/lányba. Egyből tetszeni fog neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!