12 évesen 65/A melltartómért kicsinek vagy nagynak számít?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 16:47
11/17 anonim válasza:
Utóbbinak részvét... Már csak amiatt is, mert csúfolódás nélkül is teher... Pláne ebben a korban.
Kérdező hidd el, jobb Neked, a tinik tényleg jobban ki vannak hegyezve az ellenkező végletre, emlékeim szerint...:/
12/17 anonim válasza:
13évesen 90D el ne higgyétek már..
13/17 anonim válasza:
Én is 12 vagyok,és nekem 70/A-m van...Van olyan amiben nincs drót,de szivagy van...nekem az marha kényelmes:)
14/17 anonim válasza:
18:09, egyáltalán nem kizárt... Amikor én 13-14 voltam, nekem is volt 2 korábban érő osztálytársam, akiknek szerintem simán megvolt akkora. Egyiknek egészen biztos. Úgyhogy reális.
15/17 anonim válasza:
Szia!Én 12 éves vagyok,1 éve menstruálok,169 centimmel elég magasnak számítok,melltartóméretem 80/B körül van,van,amikor elég a 75/B is,de ne aggódj,ez még fog változni,meg annyira különbözőek az emberekOsztálytársam 13 éves,teljesen deszka,a másik pedig 13,és 85C-s a mérete...
16/17 anonim válasza:
szerintem alapból a 65/A melltartó baromság, neked minekmelltartó még ha ekkora a méreted? nemkéne még hordanod csak ilyen sportot, vagy topot.
f*szom kivan a sok menősködő kislánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!