1/10 anonim válasza:
személy szerint én nagyon jó ötletnek tartom, mert én ilyen blogot még nem láttam, szerintem sok fiatal fogja olvasni, nyomon követni az eseményeket, és az eredményt látva valószínűleg kedvet fognak kapni hozzá ők is... sztem csináld, jó ötlet!! :) (én pl. tök dagi vok, de amikor ilyesmit olvasok, mindig előjön bennem az az érzés h "ok, innentől kezdve figyelek h mit eszek, és mozgok" de mindig abbahagyom...)
2/10 A kérdező kommentje:
csináld velem !! :) am köszönöm szépen sok erőt ad egy ilyen komment!
2011. dec. 17. 18:14
3/10 anonim válasza:
osztom az 1. véleményét, én is kukkolni foglak
4/10 anonim válasza:
amúgy amíg nincs súlyzód használj 2 literes palackozott üdítőt, vizet stb.
5/10 anonim válasza:
szia. szerintem ugyan olyan alakod van, mint a csajnak, csak neki szélesebb a csípője, azzal meg nem tudunk mit csinálni :( ja, meg barnább! :D de amúgy nagyon jó ötlet, csak így tovább, az egészséges életmód és mozgás csak használhat!
6/10 anonim válasza:
Szerintem most is nagyon jó alakod van:) 22F
7/10 anonim válasza:
Tök felesleges a rántottát sárgája nélkül enni.
Attól nem figsz elhízni.
8/10 A kérdező kommentje:
azt a diétám miatt nem ettem meg,mert az még tiltva van a betegségem miatt :)
2011. dec. 17. 19:33
9/10 Zsákos_Frodó válasza:
Hű, én már el is mentettem a kedvencek közé, nagyon inspiráló. :)
10/10 anonim válasza:
Hm hát nem tudom. Mindenkinek egyénre szabott, hogy milyen kúrára van szüksége, szerintem egy ilyen oldalt nem lehet mindenkire ráhúzni. De nagyon jópofa kezdeményezésnek tartom, én maradok a saját edzésterveimnél :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!