22 éves srác ha 170 cm az gáz nagyon? Alacsony vagyok?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 22:21
1/10 anonim válasza:
Az átlagos férfi magasságnál alacsonyabb. De ezt te is tudod. Ami meg a nőket illeti, valakinek a 175 centis férfi is alacsony, másnak meg nem olyan fontos ez az adat.
2/10 anonim válasza:
Ismerlek! Valahogy mindig eszembe jutsz ha kérdezel valamit, lerí róla :D Te vagy az akinek mindig változik a kora, +-1 arányban, meg a magassága is +-10 centit. :D Ezen felül kék szemű vagy és szőke hajú :D a farkad meg 13 centi :D
3/10 anonim válasza:
áá megvagy, ez vagy te: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23608..
4/10 Erika3110 válasza:
barátom szintén kb. 175 cm..és bizony parás emiatt néha ...
6/10 anonim válasza:
gáz nem gáz, nem tudsz rajta változtatni. amúgy is sok a 150-160 centis csaj, nekik jó leszel, nekem nem hiszem. 177cm vagyok :D
19L
7/10 anonim válasza:
nem alacsony vagy, hanem törpe.
8/10 anonim válasza:
Alacsony vagy, én 167cm vagyok nekem kicsi vagy, de egy csomó 152-160 cm közötti lány van akihez tökéletesen illenél...
9/10 anonim válasza:
igen gáz. mármint sajnállak mert ezt sajanos nem lehet befolyásolni, én is 170cm vagyok de lány.
fiúknál szerintem gázos ha alacsony, és te az vagy, méghozzá 22éves szóval már nőni se fogsz :// ne haragudj ha megbántottalak
10/10 anonim válasza:
Nem gáz, Magyarországon a nők átlagmagassága 160 cm, a legtöbben még felvehetnek egy 6-8 cm-s magassarkút is, és akkor is kisebbek nálad.. Nekem mondjuk 185 alatt soha nem is tetszett senki, de én 175 cm vagyok, és imádom a magassarkúkat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!