11/20 anonim válasza:
én ehhez annyit fűzök hozzá, hogy 14 évesen nem ezzel kéne foglalkoznod, többet kéne inkább sportolnod és nem a gép előtt kockulni, ami rád is férne... sajnálom ez az igazság. :)
12/20 anonim válasza:
nem te vagy. ha már ennyire vicces kedvedbe vagy, akkor vmi jó hapsi képét raktad volna ki
13/20 Kata212 válasza:
Szia, Szerintem jóképű vagy. Különben meg nem árt, az önbizalom.
14/20 anonim válasza:
Szerintem is a pufi arcodból ítélve van egy kis túlsúlyod jobb lesz ha időben elkezded a sportolást, mert a jó testhez megvan a lehetőséged.
17/20 anonim válasza:
nem ronda de nem is a főnyeremény.. elmegy..
14L
18/20 anonim válasza:
Szerintem ritka ronda vagy. Már bocsi.
14L
19/20 anonim válasza:
Megnéznélek téged kedves 14/L :D biztos te se vagy szebb....hogy lehet ilyet mondani ,hogy ritka ronda vagy ?? Bakker besz@rok komolyan amúgy ápszolút nem vagy mondtható rondának olyan átlagos :). A helyesírást ne nézzétek mert sose voltam jó nyelvtanból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!