Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok az androgün...

Ti mit szóltok az androgün modellekhez?

Figyelt kérdés

Pár napon belül két cikkel is találkoztam ebben a témában. Nekem férfiként nem tetszik. Maga a koncepció sem, hogy férfi reklámoz női ruhát. És szerintem még csak nem is szépek, közelében sincsenek egy szép női modellnek.

[link]

[link]

2011. dec. 15. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
A szőke srácról több képet is láttam már. Számomra inkább ijesztő ez az egész, mint különleges. Bár számomra az egész divatvilág ijesztő. :D Tipikusan úgy jelenik meg előttem, mint az alvilág. Ezek a nem nélküli egyedek pedig tökéletesen beleillenek.
2011. dec. 15. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem új keletű csak most találkoztál vele.

Különleges mert kevés androgün ember van és ez nem olyan amit az ember eldönthet ugyanis genetikai eredetű. Tehát egy homoszexuális díszhomár nem találhatja ki hogy ő androgün modell lesz ha normális a hormonháztartása, mert az idő előrehaladtával egyre férfiasabb lesz, ezzel szemben az androgün ember genetikailag nem reagál megfelelően a hím nemi hormonokra. Androgén-inszenzitivitási szindróma a valódi ok, de vannak ilyen mítoszok hogy régen az ember androgün volt csak az istenek szétválasztották őket férfira meg nőre.

Nem az a lényegük hogy helyettesítsék a nőket.

2011. dec. 15. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem szépek
2011. dec. 15. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!