Szerintetek mit tehetek, ha bűnronda vagyok és magánnyal tarkítot kínkeserves életnek nézek elébe?
Kicsit több önbizalom... Szerintem ez segítene. :)
Jah, meg pozitív hozzáállás. Ritka a tényleg csúnya srác/csaj, csak mindenkinek más az ideálja. Biztos van valaki, akinek Te is tetszel, csak még nem találkoztatok.
Tanuld meg elfogadni magad. A környezeted az alapján alakít (is) ki véleményt rólad, Te mit gondolsz magadról.
Amin lehet változtatni, azért meg kell tenni, amit tudsz, amin nem, azt el kell fogadni. :)
A fotókról meg annyit:
Nem mindenki fotogén, van akiről igazán nehéz jo képeket készíteni. Inkább a tükörnek higgy. :)
Én is néha elég hülyén nézek ki fotókon (nem is szeretem, ha fényképeznek), pedig mondják, egész csinos csajszi vagyok.
Ne keseredj el, olyan nincs, hogy valaki senkinek sem tetszik!
18/L
Te figyu már.
Lefogadom, hogy nem vagy ronda, vagy minimum az, hogy javítani lehetne rajtad. Ez fix.
Nem csak a kinézeten, hanem kisugárzáson is múlik a csajozás. Istenem, hány bűnronda pasit láttam már barátnővel...
Fényképen pedig szinte mindneki szarul néz ki, ez van. Rólam is ritkán készül jó kép, 100-ból, ha 2, és akkor sokat mondtam, mégsem vagyok ronda. Vagy lehet, hogy rossz lányoknál próbálkoztál.
Ha gondolod, küldj privátban képet, elmondom, mit változtass. Nem adom rovább, nem röhöglek ki. Még azt is elmondom, honnan írok, hogy még csak véletlenül se akadj össze ismerőssel. Miskolc.
Küldj képet privátban!(Amúgy ha már az előző válaszoló is leírta hogy honnan ír,nehogy ismerőssel akadj' össze én is írom.:Paks.:D)
Biztosan nem vagy olyan ronda. Szerintem csupán önbizalomhiányról van szó:) Fel a fejjel.!
egyik volt osztálytársam is olyan ronda, hogy csak na, de beképzelt, nagy a szája és van bnője
persze odafigyel mit vesz fel, divatosan öltözködik, próbálja belőni valahogy a haját, ami szerintem ocsmány, de valamin azért nehéz változtatni, sosem lesz az az álompasi
szóval változtass azon amin lehet, ami nem tetszik magadon
amúgy most volt tablófotózás és amikor megláttam a képet majd elsírtam magam, ott egy pár ember előtt, pedig jó képeket csinálok magamról, csak hát beállítás, fények kérdése az egész
Az első kommentelőnek: az önbizalom az fokozatosan kialakul mihelyst eredményeid és sikerélmenyeid vannak, amig meg nincsenek addig sajnos csak önbizalomhiányról beszélhetünk. Milyen szép is volna ha most eldönteném hogy önbizalmam lesz ezentúl és ebben a percben áthatna a magabiztosság érzése...
A harmadik kommentelőnek: szerintem nem probálkoztam rossz lányoknál, csupán olyanoknál akik teljes mértékben tetszenek és akiket nézve libabőrössé vállok...ennek csak igy van értelme, ha olyan lányokkal is szivesen jönnék össze, akik teljesen közömbösek számomra akkor mar talán lenne is baratnőm egy jó ideje, mert már volt pár erdeklődő ilyen lány. Csak sajnos engem olyan lányok hoznak lázba, akik nem az olyan pasikhoz vonzódnak mint én, én meg nem vagyok hajlandó egy olyan lánnyal kapcsolatot kialakitani akihez nem vonzódom. Ez ám az igazi patthelyzet nem?
Van valami az elméletedben egyébként, hisz olyannal, akihez nem vonzódsz, nehéz járni... Van, aki azt állítja, idővel kialakul, de ha az elején nincs meg az a bizonyos szikra, akkor később se valószínű.
De azért ne add fel a keresést! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!