31/42 A kérdező kommentje:
2011. dec. 15. 19:31
32/42 anonim válasza:
Nem látszik. Sőt, majdnem rosszabb lett.
33/42 anonim válasza:
Rádférne egy jó pár kiló fogyás.. Amúgy ez alapján az "alapanyag" a genetikád nem lehet rossz,ebből nagyon jó testet lehet kihozni .
34/42 anonim válasza:
Amennyiben nem 2D-s s*gged van, inkább gömbölyűnek kéne nevezni, nem kereknek.
35/42 anonim válasza:
kíváncsi lennék, hogy a negatív hozzászólók hogyan néznek ki....lehet még rosszabb és itt nemcsak a testalkatra gondolok..
36/42 anonim válasza:
Igen kerek.:) De sztem adj le pár kilót, és szép lesz az alkatod, és a feneked is.:)
37/42 anonim válasza:
Én azzal szoktam nyugatatni magam, hogy picit nagyobb a seggem a kelleténél de legalább van formája. De a tied azért már túlzás. Ebből fogyni kéne nem keveset hogy kiadja a formáját, ami egyébként nem rossz ... Na de ha még a feneket nem is nézzük mi ez a bendő? Nem nőcis ha lóg a hasad, irány a fitnessterem...
38/42 A kérdező kommentje:
Van pocakom az tény,de mem lóg. azt hittem, hogy az annyra nem vészes, és inkább fenekem a kövérebb.
2011. dec. 22. 14:00
39/42 anonim válasza:
Ha lapos a hasad és nagy a hátsófeled azzal nincs semmi probléma. Azt besoroljuk nőies kategóriába. Itt a hasad a durva nem a feneked...
40/42 A kérdező kommentje:
Értem. Szerinted még azon a képen is amit utólag linkeltem be?
2011. dec. 22. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!