Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A kremmania.hu oldalon tényleg...

A kremmania.hu oldalon tényleg lehet nyerni?

Figyelt kérdés

Állítólag, minél több pontot gyűjtök, annál nagyobb az esélye annak, hogy részt veszek bizonyos nyereményjátékokon.

"Miért jó nekem ez az egész? Minél magasabb szintre jutottál, annál gyakrabban fogsz részt venni mindenféle nyereményjátékokon, ahol luxus bőrápolási mintákat, sminkeket és mindenféle jó dolgokat lehet nyerni. "

Volt már, aki nyert vmit? Mennyire komoly ez az oldal? Az oké, hogy kiadja az összetevőkre, hogy jó vagy nem, meg véleményeket lehet olvasni, de nyerni is lehet, vagy csak azért van odaírva, hogy minél többen írjanak véleményt (arra is jár pont)?

2011. dec. 11. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább, hogy minél többen látogassák az oldalt. Erre én is kíváncsi lennék, hogy mikor és hogyan működik ez a nyereményesdi!
2012. márc. 22. 23:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk aki nyerni megy Krémmániára, az is egy szegénységi bizonyítvány..

Amúgy lehet nyerni, szoktak lenni játékok, a Facebook oldalon és a blogon egyaránt.

2012. márc. 30. 00:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Én nem nyerni megyek oda, csak érdekelne, hogy igaz-e.
2012. ápr. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!