Eredeti lenne? Hihetetlen? Hogy hívják ezt?
Nyílt egy új parfümbolt 1-2 hete, de olyan, hogy tartályok vannak. Úgy adnak el parfümöt hogy lehet 30, 50 vagy 100 ml-t kérni, és a tartályból töltenek az üvegbe.
Így tehát nem kapod meg azt az üveget ha pl. a parfümöt a DM-be vennéd, mert ez egy szimpla egyszerű üveg, de a parfüm az elvileg(?) ugyanaz mint a dm-es.
És nagyon olcsó volt! 100 ml Dior hypnoticot (ami neten 12000 vagy mennyiért láttam 30 ml-t vagy 50 ml-t) megkaptam 2700 ftért!!
szerintetek eredeti lehet a parfüm? mert délelőtt 10kor fújtam magamra itthon a parfümöt és picit még most is érzem a szagot (fél 5 van) délután 2 körül intenzívebb volt.
Hogy hívják az ilyen boltokat ahol nagy tartályok vannak és abból "csapolnak le"?
Igen!!!Egyszer én is voltam ilyen boltban,és 300ért töltötték meg a parfümöm(bár az csak 5mili volt ilyen mini utazóparfümtartóban!),de iszonyatjó tartós illata volt(escada márkájú).
Privibe elárulod,hol van ez az üzlet,ha Budapesten van?
Hogyan lenne eredeti? Csak utánzat.
A parfüm az egy luxuscikk, nagy divatházak, mint pl. Dior, Versace, Armani, Diesel, Gucci stb... nem fognak tartályból árusítani parfümöt. A minőséget mindig meg kell fizetni, ilyen luxus márkáknál már nincsenek csodák, pl. Armani meg Diesel öveket árusítanak 2000-5000Ft-ért ilyen szöveggel, hogy eredeti, csak leesett a kamionról... ja persze...
Az már más kérdés, hogy vannak rossz, közepes, jó, és nagyon jó minőségű utánzatok.
Szerintem sem eredeti.
Nincs róla semmi igazolás, hogy az lenne.
Ez nem azt jelenti, hogy gagyi, sz@r minőség, de nem eredeti.
(Én is használok utánzat parfümöt, de van neve, meg üvege, erről legalább tudom, hogy nem eredeti, viszont nagyon tartós az illata, és nem lehet megkülönböztetni az igazitól.)
Első: Szombathelyi vagyok.
Hát sajnálom:// pedig nagyon édes, bár igazi diort sosem szagoltam még. akkor többet nem vásárolok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!