Miért esik le hamar a műköröm amit építek?
Figyelt kérdés
Tippes, és sablonos zselés körmöket szoktam építeni, és egyszerűen tanácstalan vagyok, hogy miért nem nől le rendesen a köröm, hanem lepotyog, vagy fellevegősödik egy idő után ... valaki le tudná írni a menetét? Meg ,hogy mire figyeljek oda, tippes műköröm építése esetén? Zsírtalanítót kell alá rakni ugye?2011. dec. 9. 20:47
21/24 anonim válasza:
Figyi szerintem az lehet a baj amit már sokan is irtak, hogy ráfolyik vagy rákened a bőrre is, nekem is volt ilyen hibám
ettől fellevegőzik
használj olyan zslés folyadékot, amit segíti a körömre ránőt bört eltávolítani, majd az erre megfelelő tárgyal, le "kapargatni"
és könyörgök segítsetek inkább neki, minthogy lemondjátok, lefogadom nektek is volt ilyen munkátok, attol hogy elvégezte a tanfolyamot még kezdő, ugy h képzeljétek magatokat a helyébe, nektek hogy esne...
22/24 anonim válasza:
Hát szerintm meg azzal segítjük a legtöbbet, hogy elküldjük továbbképzésre. Magától nem fogja tudni kijavítani a hibáit. Kell valaki, aki segít neki. És egyébként beleképzeltem magam a helyébe, hisz én is így tudtam javítani a munkámat, ezért is javasoltam a tanfit.
23/24 anonim válasza:
gyakorlás gyakorlás
az ember a saját hibáiból tanul
24/24 A kérdező kommentje:
Rendben! Ha lesz rá pénzem mindenképp elmegyek egy továbbképzésre :) Köszönöm szépen mindenkinek! És Boldog Karácsonyt nektek!!! :D
2011. dec. 23. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!