Körmösök, körmözők! Milyen liquidet használtok?
levegőre vagy UVra kötő a jobb? Porcival eddig csak a tanfolyamon dolgoztam és ott adták, így nem tudom, milyen márka volt.
most Moyrát néztem, nálunk az van az üzletben. az mennyire jó?
sajnos elég gyenge a memóriám...liquid, porciporok,fertőtlenítők, zsírtalanítók, buffer, reszelők, szilikon mintaöntők...más nem kell, ugye?
most akarom megvenni, de más nem jut eszembe...reszelők, meg az alap dolgok megvannak itthon, az nem kell :)
köszi a segítséget
Körmöt építeni akarsz, vagy csak 3D-s mintákat?
Én nagyon szeretem a moyra liquidjét, nem olyan erős a szaga, és ár/érték arányban verhetetlen! Csakis levegőre kötőst vegyél, mert az uv-s mintákhoz nem jó, körömépítésnél sem a legelőnyösebb, ráadásul nagyon sárgít!
De tanfin tuti lediktáltálták, hogy mi kell az építéshez. De ha nem, akkor ott a tankönyv.
és a moyra porciporok is jók? sajnos a zseléikkel nekem meggyűlt a bajom, azért vagyok bizalmatlan.
jah, ott tuti meg van, csak én egyetemen vagyok, azok meg otthon...:S valahol... szóval még csak megnézetni se tudom, aztán gondoltam majd csak felvilágosít valaki :)
Moyra liquidem van, nagyon szeretem, mert olcsó, és jól lehet vele dolgozni. az uv, meg a szagtalan vicc, olyat ne vegyél.
Szerintem ami még fontos, az egy normális ecset, minél nagyobb annál jobb. ezen ne spórolj, mert ha nem elég erős, vagy hullik a szőre, akkor csak szenvedni fogsz. én pl nagyon szeretem a Crystal Nails ékszer ecsetét. Liquid tartóból nem árt, ha olyat veszel, amit le tudsz zárni, így ha nem használod el a liquidet, nem megy kárba, csak lezárod a tégelyt, és elteszed. A szilikon mintaöntők...hát...vettem, de nem jön be annyira...sokkal szebb dolgokat lehet megcsinálni, ha ecsettel formázod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!