Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik parfüm webshopban...

Melyik parfüm webshopban érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
aki már rendelt többször is, hol tudott eredeti parfümöt venni?
2011. dec. 6. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát a www.parfumcenter.hu-ról ne rendelj, ezt a videót én csináltam: http://www.youtube.com/watch?v=5FlTHx8TTw4

Azóta a www.iparfumeria.hu-ról rendelek. Szerintem megbízhatóak, sok országban jelen vannak, egyezik a raktárkészletük is, szóval nem "innen-onnan szerzik be" a parfümöket, amik vagy eredetiek vagy nem. Ha például van egy parfümnek 50 és 100ml-es kiszerelése is és a magyar oldalon nincsen raktáron a 100ml-es kiszerelés, akkor az a német www.iparfumerie.de oldalon sincs 100ml-es kiszerelésbe raktáron. Kell ennél több? Szerintem meggyőző. Ugyanazt kapod, mint a külföldi vásárló, amikor németek tesztelték a webáruházakat, akkor ezt a cseh (úgytudom cseh) webáruházat a 3. helyre sorolták. Ezért én azt mondom megbízható áruház, rendeltem tőlük 3-szor, szerintem tutira eredetit kaptam. Persze magyar cégtől "illene" vásárolni, de sajnos megbízhatatlanok, én legalábbis nem bízom bennük. Itt MO-on csak az a lényeg, hogy minél hamarabb meggazdagodjanak és kihúzzák az emberekből a pénzt...sajnos...

2011. dec. 6. 22:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Köszönöm a tanácsot!

2011. dec. 7. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!