Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak a fültágítómmal?...

Mit csináljak a fültágítómmal? (bőv. Lenn)

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy már hónapok óta gyulladt (legalábbis szerintem a fülem). Még a nyáron 18-asra tágítottam, de 1pár napig nem volt benne semmi, úgyh kicsit összement. Vettem aztán egy 18-as fém tágítót és kínszenvedések árán beleraktam. Minden okés is volt, de olyan mintha a tágító körül így meg lenne vastagodva, fel lenne dagadva a bőr, vagy nem is tudom, mi rá a legmegfelelőbb szó.

Hol kisebb lesz lesz 1kicsit, hol nagyobb, de teljesen nem tűnik el ez a rész :/

Egyébként szoktam tisztítani, nem is fáj, meg nem is piros. SZóval egyébként nincs gond vele, csak ez nem tudom mi lehet és ez így elég csúnya. Csak kívül van így. A hátsó részénél tök normális a fülem.

Mitől lehet ez, volt már valaki így? Vagy mivel kenjem, hogy "normális" legyen megint?

Már vagy 3-4hónapja ez a tágító van benne és nem múlik :/

2011. dec. 3. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy orvoshoz vagy ha nagyon nem akarsz akkor egy piercingeshez és kérj tőlük tanácsot, így online leírás alapján elég nagyokat lehet tévedni
2011. dec. 3. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van fültágítóm, de én a tágítás során ilyet sosem tapasztaltam. Max annyit h amikor nagyobbra cseréltem utánna duzzadt és piros volt picit de az olyan 2 nap után el is mult. Nem lehet h vadhús alakult ki mert ha az akkor az nem is fog elmúlni csak műtéttel lehet eltávolítani. De nem ijeszgetlek csak igy vaktában nem lehet konkrétat mondani menj el egy piercerhez és mutasd meg neki!
2011. dec. 3. 11:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, a vadhúsra én is gondoltam már, de remélem, hogy nem.

Az első piercingem 1 köldökpiercing volt, azzal is megszenvedtem aztán mert 1évig "gyógyult" és azon vadhús is nőtt, de az mgától eltűnt egy idő után... :S

Már 10éve megvan azóta nem volt vele problémám. De a tágítót lehet aztán megnézetem valami hozzáértő személlyel, ha így nem múlik :/

2011. dec. 3. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
a leírtak alapján kifordult a füled. orvosolni nem lehet, igazából nincs semmi bajod és nem is lesz tőle. ez a fültágítással jár.
2011. dec. 3. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:

F.sza :S

Akkor az nem is fog "elmúlni", ugye? Max kés, szike, bozótvágó, stb "segítségével" lehet eltüntetni gondolom...

2011. dec. 4. 08:51
 6/7 anonim ***** válasza:
ügyes vagy, már bocs. pont attól lesz bajod ha vagdosod, de sok sikert hozzá! tájékozódj mielőtt fület tágítasz...
2011. dec. 4. 16:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Most írtam én 1 szóval is, hogy vagdosom??

Ennyire azért nem vagyok mazochista állat...

Azt írtam, hogy gondolom, csak vmilyen kisebb sebészi beavatkozással (1 kis vágással szikével) lehet eltüntetni.

De ebben sem vagyok biztos, azért kérdeztem meg itt valószínűleg. Nyilván akkor sem magamnak csinálnám, hanem elmennék 1orvoshoz vagy egy olyan megbízható piercerhez, aki ilyet csinál, vállal. De ha tényleg csak ez a megoldás, akkor is 2x átgondolnám, mert annyira nem feltűnő csak én nem tudtam mire vélni és engem zavart.

2011. dec. 4. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!