A narancsbőr nagyon gáz a fiúk szemében?
En ugyan no vagyok, de tudom, hogy a normal mennyisegu narancsbor nem zavarja oket!
Volt nehany kapcsolatom, vekony vagyok, csinos is, sportolok rendszeresen, viszonylag normalisan is etkezem, vizet iszok es eleget, de mint tudjuk a narancsbor megakadalyozasahoz ez nem eleg. Ha akar lenni, akkor lesz is. Es nyilvan voltak rosszabb idoszakaim, amikor mondjuk egy-egy allamvizsga, vagy epp a rendszeresse valt napi 16 oranyi munka mellett nem tudtam odafigyelni sem a sportra, sem az etkezesemre, akkor rajtam is tobb volt. Es soha, de soha senki nem szolt erte.
Az elso gyermekem szuletesere 25 kilot felszedtem, akkor aztan volt rajtam boven, en panaszkodtam, a ferjem meg kb annyit latott az egeszbol, hogy nagyobb lett a fenekem, amit kompenzalt, hogy a mellem is ketszeresere nott, szoval o jol elvolt ezzel a tennyel es max annyit mondott, hogy ugyis leadom. (igy is lett, de a cicim is osszement.)
A narancsborrel akkor sem foglalkozott.
Megmondom oszinten, hogy az en szememet sem bantja mas nokon a strandon, sot, azon sem szoktam kuncogni, hogy az idiota noi magazinokban egy oldalon at cikiznek egy celebet, hogy az O popsija is naracsboros. Hat persze, hogy az. Ez termeszetes. Sot, pukizni is szokott minden bizonnyal.
En maximum arra figyelek fel (mondjuk strandon) ha durva narancsborrol van szo, azon mar megakad a szemem. Mondjuk hasonlon: [link]
De akkor sem rohogok senkin. Max tenyleg megakad a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!