Eddig nem volt semmi bajom a mellemmel de mostanában egyre többet agyalok azon h talán becsapás hogy push up melltartót hordok. Ti mit gondoltok? (Kép)
Sokat olvastam meg hallottam hogy mennyire gáz pushup-ot hordani mert az csalódás a fiúknak.Eddig nagyképűen úgy gondoltam hogy én hordhatok mert nekem amugyis szépek a melleim tehát nem csalódnának.De...Mindig push up-ot hordok és nagyon bejön a fiúknak, bókokat kapok stb...de aztán elgondolkodok h vajon mennyire csalódnának ha rájönnének hogy nem ekkorák a melleim.Tehát:Mit szólnátok ha egy kb ilyen dekoltázs: [link]
ilyen melleket takarna ?: [link]
Ehhez még az is hozzájön hogy mindenkinek már szilikonmelle van :/...
A különbség nem a méretben,hanem csak a mell tartásában látszik.
Minden férfi,aki elmúlt már 16 éves tudja,hogy az ember mellei melltartó nélkül nem úgy néznek ki mint melltartóban.Szerintem a push uppal max akkor lehet gond,ha egyébként deszka az illető,és felvesz egy olyan szivacsos melltartót,mintha lenne B kosaras. De tulajdonképpen ez sem gond,ha ő igy jol érzi magát,akkor tegye.
Én is hordok push upot,azért,hogy szép formája legyen a mellemnek,bár nem hordok nagyon kivágott cuccokat,de egy enyhén push up melltartó nagyon szép dekoltázst csinál:)És ha valaki szerint ez hazugság,meg becsapás,hát legyen,engem aztán nem érdekel.
Úgy öltözz fel,ahogy jól érzed magad.
örülj neki, szabályos, nem lógós melleid vannak, kerekek és még elég nagyok is, nem túl nagyok, de kellően nagyok
szal olyan C biztos van
nekem fele ekkora sincs a mellem
pedig van popsim, de amugy vékony vagyok, szaél körte alkatú
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!