Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Eddig nem volt semmi bajom a...

Eddig nem volt semmi bajom a mellemmel de mostanában egyre többet agyalok azon h talán becsapás hogy push up melltartót hordok. Ti mit gondoltok? (Kép)

Figyelt kérdés

Sokat olvastam meg hallottam hogy mennyire gáz pushup-ot hordani mert az csalódás a fiúknak.Eddig nagyképűen úgy gondoltam hogy én hordhatok mert nekem amugyis szépek a melleim tehát nem csalódnának.De...Mindig push up-ot hordok és nagyon bejön a fiúknak, bókokat kapok stb...de aztán elgondolkodok h vajon mennyire csalódnának ha rájönnének hogy nem ekkorák a melleim.Tehát:Mit szólnátok ha egy kb ilyen dekoltázs: [link]

ilyen melleket takarna ?: [link]

Ehhez még az is hozzájön hogy mindenkinek már szilikonmelle van :/...

2011. dec. 1. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

A különbség nem a méretben,hanem csak a mell tartásában látszik.

Minden férfi,aki elmúlt már 16 éves tudja,hogy az ember mellei melltartó nélkül nem úgy néznek ki mint melltartóban.Szerintem a push uppal max akkor lehet gond,ha egyébként deszka az illető,és felvesz egy olyan szivacsos melltartót,mintha lenne B kosaras. De tulajdonképpen ez sem gond,ha ő igy jol érzi magát,akkor tegye.

Én is hordok push upot,azért,hogy szép formája legyen a mellemnek,bár nem hordok nagyon kivágott cuccokat,de egy enyhén push up melltartó nagyon szép dekoltázst csinál:)És ha valaki szerint ez hazugság,meg becsapás,hát legyen,engem aztán nem érdekel.

Úgy öltözz fel,ahogy jól érzed magad.

2011. dec. 1. 21:04
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) jól esik :)
2011. dec. 1. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is hordhatsz push upot ha jól esik, mert minden férfi tudja, aki látott már mellett, hogy melltartó nélkül nem tud fölfele gömbölödni, ugyanis létezik gravitáció. Nem is értem ebben mi lenne a becsapás, ja igen, hogy aszilikonosoknak is dudorodik fölfele is, mert ugye oda tömték a műanyagot. Igen. Szóval azoknak a férfiaknak akiknek ez nem tetszik akkor fogdossák a műmelleket. (vagy lapozgassák az újságot, mert nő közelébe nem igen jutnak)
2011. dec. 2. 00:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Tényleg becsapás. Ha ilyen szép melleid vannak, tedd ki őket, és ne a szivacsokat:)
2011. dec. 2. 10:49
 15/16 anonim ***** válasza:
nem tudom vannak-e fokozatok a push up melltartók között, hogy mennyire nagyítja fel. de alapvetően nem tartom gáznak. a linkelt mell szép, nincs vele baj, de az a tükör... rettenet!
2011. dec. 2. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:

örülj neki, szabályos, nem lógós melleid vannak, kerekek és még elég nagyok is, nem túl nagyok, de kellően nagyok

szal olyan C biztos van

nekem fele ekkora sincs a mellem

pedig van popsim, de amugy vékony vagyok, szaél körte alkatú

2012. febr. 25. 01:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!