Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmösök! Mik azok az...

Műkörmösök! Mik azok az alapvető termékek amik szükségesek, és kell is hogy legyen egy kezdő műkörmösnek?

Figyelt kérdés
Jövő év elején megyek majd tanfolyamra, és tanf. után szeretnék járni tovább képzésekre is, hogy még jobb legyek mindenben! Azt szeretném tudni, hogy mik azok amiket megvegyek ( Crystal Nails ) , ami a díszítésekhez is szükséges lehet mint ecsetekben mint zselék vagy porcporokban, milyen ecseteket és porcelán porokat rendeljek? Porc körömépítéshez miket ajánlotok CN-től? Reszelők is több kategóriában vannak de melyikek, amik jó ha vannak? Köszi ha tudtok segíteni!
2011. dec. 1. 15:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha cn suliba mész, akkor úgyis csak cn-t vihetsz, szóval addig ne vegyélmás márkát. a suli tájékoztatójában pedig minden benne van, a lista is a szükséges dolgokról. Szerintem ezt érdemes megvenned magadnak, mert így járnak a hűségpontok, amit később be lehet váltani, viszont ha a sulis csomagot kapod, abban nincs pont. Ha bemész a boltba a listával, segítenek összeszedni mindent. Díszítő cuccokat szerintem fölösleges addig venni, amíg nem tudsz rendesen építeni, mert hiába díszíted, a sz.r köröm, nem lesz jobb attól, hogy díszítve van.
2011. dec. 1. 19:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem CN suliba megyek.. ahova megyek, a termékeket az utolsó reszelőig ők bíztositják, lhetne náluk venni kezdőcsomagot, de azok nagyon csövesek :) nem baj, nem veszek meg semmit..majd ott a profiktól megkérdezem mit használnak ők ,és mit ajánlanak..és miért. Díszíteni pedig mondtam, nem akarok tudatlanul.. bár ahova én fogok menni tanfolyamra, onnan szinte senki se jött ki kezdőként :)) és nagyon nagy érzékem van ezekhez a dolgokhoz de ez most mindegy, a kérdést nem azért tettem fel, csak érdekelt mit érdemes mit nem. Mindegy. Köszöntem azért a válaszokat
2011. dec. 1. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!