Valakivel megtörtént? Kitűzted magadnak a tökéletes női ideált és szép lassan, évek alatt, vagy hónapok, akár hetek alatt ELÉRTED EZT?
Sok nő erre vágyik, én is, és jó úton haladok, márcsak egy picikét dolgozni kéne a testemen, a hajamból vágatni, szeretnék egy orrplasztikát(sajnos),meg egy picit szolizni hogy ne legyek falfehér, és nekem meg is valósulna az álmom, meg a női ideál,amit el akarok érni magamat nézve.
Csak ez mind nagyon hosszú idő, és épp ezért érdekel.
Pl. általános iskolában még ˝semmilyen˝ nő voltál,aztán pedig mikor újra megláttak a régi osztálytársaid elámultak? :)
Bár az enyém nem igazi sikertörténet mééég,de már nagyon sokat változtam,és szinte elégedett vagyok magammal!
Én is úgy középiskola kezdetéig ronda voltam :D 3 éves koromtól szemüveg(alsóban gombafrizura-fúj de gyűlöltem!,szerencsére 8éves koromra gyönyörűen megnőtt ),na meg sosem voltam vékony(nem is leszek,már elfogadtam,hogy van egy alkati adottságom).Gimiig sok izom és túlsúly volt rajtam,majd a sport abbahagyása és a kamaszkor kezdetével lement úgy 10kg,elkezdtem nőiesedni,kontaktlencsém lett 8.osztálytól:) Valahogy még a szemem is meggyógyult!(ami tényleg isteni csoda,főleg,hogy szemtengelyferdülésem van és vmi fénybetegség,de kancsal sem vagyok már!!!!!a szemem műteni sem lehetett volna).Az alakommal nem vagyok 100%-ig elégedett,nem is leszek,de valahogy elfogadtam magam,tettem is érte,és már szépnek mondható vagyok:)
Én mellműtet szeretnék majd(de csak szülés után!):) és egy fogszabályzót ami sajnos 1,5milla lesz kb...(nincsenek se kapa fogaim,se csálék szerencsére!).
Már 23 vagyok,és ha visszagondolok 10 évvel ezelőtt egy nagyon gátlásos szomorú kislány voltam.Ma egy viszonylag elégedett,igazi NŐ.
utolsó előtti válaszoló,gratulálok! több ilyen céltudatos csaj kéne ! :D
egyébként nekem is kell olyan tetkó, kicsit oldschool nomeg vintage így az egész emberi lényem.
utolsó válaszoló, neked is szintúgy gratulálok,és egyébként becsülöm, hogy ilyen kitartóak vagytok mind, és nem csak álmodoztok, hanem tesztek is a dologért.
Illetve kedves utolsó,azért keresünk pénzt, hogy jól érezzük magunkat az elköltése után-tartom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!