Ki ért egyet velem abban, hogy ő a leggyönyörűbb nő a világon?
Ez?
Tudod, mikor...
Amúgy tudtam, hogy ez a szerencsétlenség lesz itt, mikor már megláttam a kérdést.
Az a száj, amivel rendelkezik, ha ránézek, szájba tudnám verni, nagyon gusztustalan ocsmány, elcsúfítja az egész nőt (amúgy sem világszépe, de talán nem lenne vele semmi gond, de a szája... kész xD)
(SZVSZ Kim Kardashian a világ leggyönyörűbb nője...)
Utolsónak:
Bárkiről lehet linkelni smink nélküli, retusálatlan fotót, főleg, ha sz@r pillanatban kapják le pont, senki nem fog jobban festeni, hidd el...
(Példának: VV Éva nem egy szépség, de nem is csúnya, inkább átlagos. Tv-n keresztül ugye retus nincs.
Volt egy alkalom, 2 napig nem aludtak, ittak is, ha jól emlékszem, és smink sem volt rajta, hát szerencsétlen sz@rul nézett ki akkor tényleg, erre mindenki ezen csámcsogott, hogy milyen már smink nélkül... Az előzményeket senki nem vette figyelembe...)
Persze ezzel tisztában vagyok én is,csak azt nem bírom amikor istenítenek sztárokat,hogy jajj a világon a legszebbek,pedig smink nélkül,profi fodrász és stylist nélkül a kutya se figyelne fel rájuk.(A plasztikába már bele se megyek inkább.)
Bármelyik hétköznapi nőből lehetne szupersztárt faragni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!