Mitől nőies egy nő? Vélemények?
Nehéz válaszolni, de megpróbálok! :)
+ Ápoltság
+ Érzelmi intelligencia ( [link]
+ Harmónia (öltözködésben, viselkedésben, életvezetésben)
+ Megfelelő testi adottságok
Attól, hogy magabiztos és jól érzi magát nőként. Egy férfi is attól férfias, hogy jól érzi magát férfiként.
Az mondjuk vicces, hogy itt többen kikötötték az ápoltságot, ami minden embernek a belső igénye kéne, hogy legyen, nemcsak a nőies nőknek :)
attól, ami belül van.
lehet itt arcoskodni, hogy nem így van, de a nő igenis elsősorban a lelkivilágától nő. tény, hogy nem kirakat pi.csákhoz volt eddig szerencsém, de egyáltalán nem is bánom. sőt, örülök, hogy eddig csak olyanokkal kerültem kapcsolatba, akik minden mozdulatukkal megfogtak (párkapcsolatra gondolok jelen esetben).
felőlem kivakolhatja magát tokától bokáig, lehet teljesen rózsaszínben és rázhatja akárhogy magát...Én ettől nem fogok észrevenni egy lányt, nem fogom nőként kezelni. ezek túlzó dolgok. számomra elég, ha ápolt és figyel magára (és ezalatt nem arra gondolok most, hogy számolja a kalóriákat). legyen tartása.
nem az érdekel, hogy hogy tud illegni-billegni, hanem az, hogy mit rejt magában, hogy mit rejt az a szempár.
Najó, férfiként úgy érzem, kicsit helyre kéne igazítani az előttem szólókat. Az olyan nő, aki külsőre nagyon jól néz ki, de nincs egyfajta kisugárzása (na ezt nem tudom leírni, pontosan mire gondolok. MInden nőnek másmilyen és minden férfinak más jön be), az csak egy éjszakára fog kelleni. De ha értelmes vagy, lehet veled beszélgetni (persze ehhez kell egy közös téma, ami bármi lehet. BÁRMI), van hasonló érdeklődési kör. Én elvárom egy nőtől, ha megjelenek vele társaságban, akkor ne csak dísz legyen az oldalamon, hanem büszkén álljon mellettem persze nem lenézve másokat. Az, hogy nagy mell az egy hülyeség. MIndenkinek másmilyen kell. Én pl összeesek a gyönyörtől, ha látok kisebb, de nagyon formás és kemény mellet. Mindehhez olyan ruhát, ami ízlésesen dekoltált, nem látszik ki belőle a köldököd, nem azt fogják bámulni amikor beszélgetnek veled (bár ez elkerülhetetlen), de vonzza a tekintetet. Legyen az utcán visszafogottan szexi, de az ágyban egy ordas ribanc. Persze csak velem. Az, hogy tudjon főzni és szeresse is, az majdhogynem az első szempont ha hosszú távú kapcsolatot akarsz. Röviden ennyi, DE tudnod kell, hogy embere válogatja az igényeket.
Persze ha csak rövidet, akkor vedd semmisnek amit az előbb mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!