Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet fület tágítani, ha több...

Lehet fület tágítani, ha több lyuk van a fülemen elég közel egymáshoz?

Figyelt kérdés
Vagy elszakad? :$
2011. nov. 29. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:
47%

Elképzelhető hogy egy profi megoldja szépen, de ... hát.. nem ajánlom.

Nem tudom milyen a stílusod, és hány éves vagy, és bocsi, de elmondom a véleményemet. Sztem nagyon gusztustalan.

Mi lesz 10 év mulva ha már nem tetszik? Egy nagy kitágult lógó fül. Azt sztem hagyjuk meg 70 év utánra. A fül egyébként is életünk végéig nő. Minek tágítgatni még pluszban. Plaszitkai műtétre meg gondolom annyira nem vágysz.

Ez tényleg egy jó szándékú írás, és ne haragudj ha megbántottalak.

2011. nov. 30. 13:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Előző te is csak a szokásos érvekkel szólsz ellene. Szó sincs plasztikai műtétről, létezik már fülösszevarrás és létezni is fog, 50 év múlva is... A szépség viszont relatív.

Kérdező, nem szakad el a füled max amelyik fülbevaló a legközelebb van a tágítóhoz és útban van, kiveszed.

2011. nov. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!