Shai-Hulud kérdése:
Szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, és szeretnék ilyet itthonra.
Meglepném vele magunkat karácsonyra, de nem tudom, hogy a pasim mit szólna hozzá? Szerintetek tetszene ez egy férfinek?
2011. nov. 26. 10:17
1/5 anonim válasza:
most öszintén...ezek vàllfàk...szerinted egy pasi nem leszarja,hogy milyen vàllfài vannak?
2/5 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted egy pasi nem szeretheti a szépet?
És nem, szerintem nem sz@rja le. Vagy csak az lehet "hú de nagyon pasis", ami ronda is?
Elszomorító lenne.
2011. nov. 26. 11:35
3/5 anonim válasza:
nem azt mondom h nem szeretheti a szépet, de ennek szerintem sincs értelme,pedig nem vagyok pasi.
Egy olyan dolognak amit nem dugtok a szekrénybe ( szép bútor stb) szerintem jobban örülne mint pàr csicsàzott dràga vàllfànak
5/5 anonim válasza:
ezek még nő létemre is hidegen hagynak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!