Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Úgy érzem mintha nem nőne a...

Úgy érzem mintha nem nőne a mellem, vagy mintha kissebb lenne. Mivan ha megáll a melnövekedésem?!

Figyelt kérdés
13 lány vagyok a melltartó méretem A 70 vagy 75 mint tavaly...Olyan kicsinek látom a mellem, de legalább feszes. Ha híznék a mellem is nagyobb lenne? Mit gondoltok?
2011. nov. 25. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát sajnos én is így voltam fiatalkoromban. Hamarabb elkezdtek nőni a melleim, mint a korombelieknek, de aztán abba is maradt. Amikor híztam kicsit(nagyon vékony voltam), akkor a melleim is nőni kezdtek, de ez nem mindenkinél van így.

Idővel majd rájössz, hogy a kis mell is lehet nagyon szép, nem beszélve arról, mennyire praktikus. Sportolásnál kifejezetten előnyös, és szülés után sem fognak megereszkedni =) Szóval inkább örülj neki, hogy ezt kaptad a sorstól, sok nőnek nyűg a nagy mell.

Ráadásul nagyon sok fiúnak kifejezetten a kis mellű lányok tetszenek!

Ne aggódj a melleid miatt, a kisugárzásod tesz igazán széppé, nem a méreteid!

2011. nov. 25. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez megnyugtatott.:)
2011. nov. 25. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

egyrészt elég nagy baj lenne ha 13 évesen C kosarad lenne, (később indul majd be a növekedés igazán, ha jól tudom) másrészt kis és nagy mellel is ugyanúgy fogsz találni olyan pasit akinek tetszeni fogsz.

Én speciel nem szeretem a nagy ciciket és vagyunk még igy egy páran.

22F

2011. nov. 25. 15:42
 4/4 anonim válasza:
ne hízzál. én kb 75-80A vagyok 26 évesen is, egyszerűen ennyi jutott, és nincsen vele semmi baj. Ezek az én melleim, és a pasim imádja őket :) A hízástól csak még kisebbnek látszana a tested többi részéhez képest. Ennyi :)
2011. nov. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!