Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a vélemyényetek a lábamról?...

Mi a vélemyényetek a lábamról? Képek

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. nov. 24. 23:31
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

miért ne mutathatnám meg magam bugyiban? strandon sincs senkin több ruha, meg amugy sem lehet felismerni, akkor meg? A háj meg a narancsbőr között pedig igenis van külömbség, mert narancsbőr a nálam sokkal vékonyabb lányokon is előfordul. Nem minden háj egyben narancsbőr is. Pl. akinek a hasán van zsírpárna, az altalában nem narancsbőrös. Ilyen az én combom is, van rajta háj, de nem narancsbőrös.

Az undorítót meg kikérem magamnak. Mit láthatod, a válaszolók közül is akad, akinek tetszik az ilyen alak, és ezt az életben is tapasztalom :D :D nem mindenki a vékony lányokért van oda. Elhiheted

2011. nov. 25. 18:14
 32/38 anonim ***** válasza:
41%

kövér és narancsbőrös

minek kérdezed meg egyébként mások véleményét,ha ugyis tudod magadról ,hogy egy szépséges királylány vagy? Dagadt vagy és kész

2011. nov. 25. 19:19
 33/38 anonim ***** válasza:
47%

Egyik-másik válaszoló csak magát minősíti.

Tény, hogy elég vaskos lábad van, de sporttal sokat lehet javítani rajta (most bort iszok és vizet prédikálok:D), illetve felöltözve, csini ruhában nyilván sokkal jobban néz ki.

2011. nov. 25. 19:53
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem egyáltalán nem esztétikus az alakod. Én se értem hogy mért raksz fel magadról ilyen képeket. és mégis milyen válaszokat vártál? Hogy dicsérnek majd, hogy jaj, de karcsú vagy? ^^ Szerintem sürgősen kezd el sportolni valamit, meg diétázni is! A lábaid még hagyján, de a hasad az iszonyú :S
2011. nov. 25. 21:10
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Pfúúúúj! :@ Ez tényleg ronda! Ne riogasd a jónépet, köszi!!!
2011. nov. 25. 21:41
 36/38 anonim ***** válasza:
13.25. vagyok, ezer bocsánat, félreírtam, nem a válaszolót, hanem a kérdezőt! Azaz Téged sértegettek elég rondán, kérdező, ne haragudj, elírtam!
2011. nov. 25. 22:30
 37/38 A kérdező kommentje:
Ha végigolvasod a komentjeimet, láthatod, hogy nem vártam azt, hogy azt mondják rám hogy karcsú vagyok. Tudom, hogy vastagak a lábaim, és kíváncsi voltam a véleményekre. Ennyi az egész. Vagy csak vékony lányok rakhatnak fel képet???
2011. nov. 26. 00:29
 38/38 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem írta. Ha vékony kérdezi, hogy milyen a lába, azt is hülyének lehet nézni, hiszen tudja, hogy vékony.......az embernek van szeme, neked is, a vékonynak is, nem kell félpucérkodós fotókat netre tölteni, hogy idegenektől is halld, amit magad is látsz, ha nézel. De ezt a 40 kilós lányoknak is le szoktam írni. Nem szabad így megalázni magatokat azzal, hogy fehérneműben pózolva idegenekkel véleményeztetitek a testrészeiteket.
2011. nov. 27. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!