Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen időszakban kb hány...

Milyen időszakban kb hány évesen kezdtél szépülni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy minden ember tinédzser korában álltalában pattanásos vagy simán csak csúnyának érzi magát. Én most 18 éves vagyok és vissza néztem a szallagtűzős képeimet, márciusig teljesen megvoltam velük elégedve, de most mikor elővedtem és megnéztem, azt hittem rosszúl látok. Nagyon csúnya votam anno. Persze ezt azért is látom így mert azóta kozmetiushoz is járok és fogyókúrába is kezdtem. Nyílván kissé változtam. Ti mentetek át ilyen "átváltozáson" és ha igen, mikor és hogyan? :)

Köszi a válaszokat előre is. :)

Akik csak beszólogatni akarnak légyszi ne írjanak!

2009. máj. 12. 13:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és a bocsi a helyesírásért, siettem.
2009. máj. 12. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan 2 éve, a pattanásaim eltűntek (nagy nehezen VÉGRE) hajammal kezdtem valamit, elkezdtem magam sminkelni és fogyókúráztam is most 16 éves vagyok remélem 2 év múlva 18 évesen, mint most te én is ezt mondhatom majd el, hogy csúnya voltam 16 évesen, mert annak akkor az a jele, hogy szebbnek látom magam :D Jó is lenne :)
2009. máj. 12. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mostanában szinte minden évben, v. 3-4havonta, mikor visszanézem a képeimet, azt mondom magamban, hogy milyen szar kép.:D:D Szóval látszik a fejlődés.:P

Ez kb 2-3éve van. Most vagyok 16.

2009. máj. 12. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
En 20 evesen eltem a legszebb korszakomat, azota sajnos romlott a helyzet, most 23 eves leszek. a tini lanyoknak azt tudom ajanlani hogy ne cigizzenek, bizony ez nagyon befolyasolja a szepseget szinte az egesz testen, hadd ne soroljam miket okoz:(
2009. máj. 12. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
12-13 évesen tele voltam pattanással és kicsit duci volta.^^" most 15 éves vagyok,és nincs egy darab pattim se,és duci sem vagyok már.Van saját egyéniségem,és most szépnek látom magam :D
2009. máj. 12. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Most 16 vagyok...és 1 éve érzem magam olyannak ami már tényleg megfelel.. :)

Hajat vasalok...eltűntek a pattanások...alapozom az arcom...fogytam...valahogy jobbak a ruháim...

& így nagyon jól érzem magam...vagyis jobban mint anno 2-3-4 éve

2009. máj. 12. 14:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi hozzászólásokat! :D

Ahoz, hogy én elérjem a kívánt eredményt még fogynom kéne, nem is keveset, és feszesedni! :S

De remélem sikerülni fog!

2009. máj. 12. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
82%

Hát olyan 13-14 éves koromig gyűlöltem a külsőm mert valljuk be duci voltam pattanáso a fejem mint egy léggömb...alacsony és egyszerűen ronda...

14 éveas korom körül elkedztem elfogadni magam...persze időközben fogytam...egész pontosan 3 évig tartottam a súlyom és közben nőttem...mostmár cska egy kevés felesleg van a pattanások megritkultak mostanra már van hogy két hét is eltellik mire kijön egy ami nagyszerű mert eddig talán havonta 3-4 nap volt amikor normális emberi külsőm volt...

Most 15 vagyok és várom hogy még nőjjek egy kicsit és a pattanások végleg elköltözzenek az arcomról...

Persze az a pár szeplő van még amit nem szeretek őket kövirózsakrémmel kenem mert állítólag az halványítja remélem lesz látszatja!

2009. máj. 12. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!