Lanyok velemenye?
A fültágító szerintem borzasztóan néz ki. Számomra nagyon morbid látvány hogy átlátok valakinek a fülén. :D
Nekem az ajakba és a nyelvbe tett piercingek sem jönnek be, és a rasztahaj sem. De pl. a húgomnak tudom, hogy tetszik ez a fajta piercing. :)
Szóval így mindent egybevéve azt mondanám, stílusos, de undorító. :)
(De szerintem, ha rólad van szó a kérdésben, ne a lányokkal törődj, hanem azzal ami neked tetszik. Minden zsáknak megvan a foltja. :))
22/L
Tizenévesen oké. De ne csodálkozz, ha nem tudsz vele majd elhelyezkedni. Egy ismerősöm egy 100-as boltban dolgozik és még ott is el kell takarnia az alkarján lévő tetoválásait. Akkor szerinted egy fültágítóhoz mit szólnának?
Nem mellesleg szerintem gyerekesek a PC-k és egyebek, normális huszon-harmincéves emberek nem így néznek ki, de te tudod.
Egy-egy tetkó viszont abszolút belefér, ha olyan helyen van, ahol könnyű eltakarni (hát, comb, felkar... stb)
észre sem venném..
mert nem akarnám észre venni
19/L
a raszta haj szerintem undorító,ocsmány,és igénytelenség érzetét kelti bennem.Próbálom távol tartani magam a rasztáktól.
A fültágesz még okés,ha csak pár mm és nem 1 meg 2 centi.
Ajakpirszing nekem speciel nem jön be,kevés ember van akinek jól áll.
Na most akkor engem le lehet húzni, mert:
Kedves Kérdező!
Én hasonló beállítottságú ember vagyok, mint te.
Nekem 8mm tágítóm van, labret piercingem, plussz számos piercing van a fülemben. A párom raszta :)))
Abszolút nem igénytelen haj, csak nagyobb tincsek vannak az ember fején és ennyi, mosni is ugyan úgy lehet, mint a normális hajat.
Na szóval, én mivel olyan vagyok részben, mint te, nem ítélem el az olyan emberek, mint pl téged.
Szerintem nincs semmi gusztustalan abban ami van neked.
Ha te így érzed jól magadat akkor csinál, én is ezt csinálom és lasz@rom, hogy a többi ember mit gondol. Aki az ilyen dolgai miatt elítél, az nem akarja a valódi énemet megismerni, én meg ott vagyok ilyenkor, hogy akkor én sem őt, hiszen így a gondolkodásomat is elítélné, tehát nincs miről beszélnünk.
Ezt, hogy ilyen vagyok egy szitaként szoktam használni arra, hogy ki az akivel érdemes beszélgetni, barátkozni és ki az akivel nem. Az esetek 99% mindig beválik.
Azt azért gondolhattad volna, hogy itt nem fog dicsérő válaszokat kapni, de szerintem ne is hallgass rájuk, a lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!