Hogyan kell tárolni a parfümöt, hogy sokáig elálljon?
Figyelt kérdés
Be fogják vonni a kedvenc parfümöm, ezért vettem belőle 5 üveggel! Az érdekelne, hogy hogyan tároljam, hogy ne legyen baja! Arra gondoltam, hogy a hűtőbe kellene tennem. Ötletek?2011. nov. 21. 00:03
1/6 anonim válasza:
Nem kell hűtőbe rakni. Eláll az. Nekünk is van pár üveg itthon amit még különböző alkalmakra kaptunk, és semmi bajuk.
2/6 anonim válasza:
nem kell vele semmit csinálni, a rendes parfüm nem romlandó dolog, 10 év múlva is pont olyan lesz, mint ma
3/6 anonim válasza:
hűtőbe inkább ne, szerintem az épp ront talán a dolgon.
Száraz, sötét helyen tárold, azon kívül alapból 3 évet szoktak írni felbontástól, de földi halandó 10-15 év múlva sem érez semmi különbséget, nyugi. Persze ez csak egy minőségi illatra igaz, valami ócska pacsulinál mindegy is. :D De gondolom nem olyanról van szó. Azért remélem utána néztél, hogy miért vonják be, pusztán mert nem divatos, nem kelendő, vagy mert van benne olyan anyag, ami miatt kénytelen volt ezt lépni.
4/6 anonim válasza:
száraz, napfénytől védett helyre helyezd, ahol szobahőmérsékletet kap.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Akkor a dobozában hűvös, száraz helyen fogom tárolni! Nem amiatt vonják be, mert káros, csak nem veszik már!
2011. nov. 21. 13:01
6/6 anonim válasza:
száraz, védett helyen kell tárolni, nem szabad, hogy pára érje, s kibontástól kb 3 évig nyújtja ugyanazt az illatot, utána megromlik, s más illata lehet, vagy zavaros lesz az alja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!