56 cm derekboseg nagyon vekony?
Igencsak...
De ha amúgyis vékony vagy (csontkollekció) akkor annyira nem meglepő, egyébként elég ritka.
Igen, nagyon vekony. Kerdes az, hogy a csipod is nagyon vekony-e, mertha igen, akkor a vekony derekboseg megsem feltuno es inkabb fius alkatra utalhat. (Van ilyen, foleg 20 ev alatt, tinikorban gyakori.)
Nekem is ilyen volt 15-17 evesen, hiaba volt vekony a derekam, csipom is alig volt... De azutan odanott szerencsere. :)
Igen, en is erre tippeltem.
Egyebkent nem feltetlenul sovan, hanem egyszeruen nagyon vekony, fiatl es fius testalkat.
De nem kell ezen izgulni, en is ilyen voltam, raadasul 178 cm magas. Viszont valamikor 18 eves korom utan elkezdtem noiesedni, ezalatt nem azt ertem, hogy hiztam, mert nem, hanem a csontjaim is erosodtek, sportolni is kezdtem, vegul 62-es lett a derekam, ehhez 90-91es a csipom.
Szoval nyugi kerdezo, ha nem 30 eves vagy, akkor ez meg valtozni fog!
A 3. valaszolo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!