mindkét hajjal rémes vagy, túl sok a smink, a bőröd nagyon természetellenesen szolibarna, az a nyakban függő kereszt pedig nevetséges. tudod egyáltalán minek a jelképe? ha igen, akkor miért hordod? max akkor hordd, ha minden nap templomba jársz, és ha Bibliát olvasol. már ha tudod mi az..
olyan vagy, mint egy VV-s csaj.. nem tudom mi a neve, nem nézek ilyen szörnyűséget, de ilyen fekete haja van.. az újságban is őt nyomatják onnan tudom.
2011. nov. 18. 15:52
23/31 anonim válasza:
Szerintem azzal együtt, hogy mű, meg smink, meg műhaj, meg mittomén igenis sokkal szebb vagy az átlagnál. Az meg, hogy hogy viselkedsz, meg milyen a stílusod, meg kinek mire kellenél nem volt kérdés.
2011. nov. 18. 16:36
24/31 anonim válasza:
egyet értek az utolsóval. kicsit olyan plasztikcsajnak tűnsz, de ettől függetlenül szép vagy. a szőke nekem jobban tetszik.
2011. nov. 18. 16:56
25/31 anonim válasza:
első képen iszonyat csúnya a műhajad vége. szerintem inkább kopaszon, mint egy ilyen seprűvel a fejemen. smink nélkül szívesen mondanék véleményt, így nincs rólad véleményem. illetve van, de az nem éppen pozitív :)
szerintem egyik hajszín se áll jól, de a barna szerintem jól állna.
2011. nov. 18. 18:30
26/31 anonim válasza:
Inkább nem írok semmit...
2011. nov. 18. 21:07
27/31 anonim válasza:
Utolsó XDDDDD Jobb hogy nem :)) Szerintem szép vagy csak kevesebb sminket rakj meg a sok csicsa meg a pózok nemkellenek xd és tökéj :D
2011. nov. 18. 23:46
28/31 anonim válasza:
3. linket kihagyhattad volna.
A szőke elég gáz...
Fekete hajjal jól nézel ki, nekem csak a rúzs színe nem tetszik, majdnem fehér, meg a virág cigányos. Amúgy nem rossz.
2011. nov. 19. 01:06
29/31 anonim válasza:
Te is azokközé a lányok közé tartozol,akik smink nélkül semmilyenek,viszont ha smink cucc kerül a kezükbe még rosszabbak lesznek..A hajad olyan mintha paróka lenne. És így ismeretlenül sok értelmet se nézek ki belőled,bocsi.
2011. nov. 19. 11:07
30/31 anonim válasza:
Cigányos beütésed van,és a bőrödhöz ocsmány a szőke haj.Na meg az első képen az a rúzs...és a keresztet is hanyagolhatnád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!