Mennyire menő szerintetek az, hogy ha a szemöldökömbe vágok pl. : két csíkot, lányok nektek bejön ez?
Röhej, ne ezzel akarj feltűnni.
Szerezz jó jegyeket és legyél igényes. Az értelmes lányok erre mennek.
Szerintem iszonyatosan gázos. De ha neked tetszik, akkor hajrá.
21/L
Évekkel ezelőtt én csináltam, mert nagyon bejött a Bűbájos boszorkányokból Piper szemöldöke. Nem is olyan egyszerű, és amikor picit visszanőtt, akármi hozzáért, szúrt iszonyatosan, de nem úgy, mint más helyen, hanem fájt is...
Egy bőrdzseki is megteszi szerintem, meg jó szűk farmer, amiben klassz a feneked, ne uniszex nőcis csőnaci...
21:40 vagyok:
+ sose nő vissza a szőr :P :D
21:28-as nekem már van bőrdzsekim meg szűk farmerom, viszont fülbevalót nem szeretnék, mert az vhogy nem annyira az én világom, mint mostanában egyes srácoknak van. Azért is gondoltam, ezt a fajta variációt. :)
21:40-es nem irigyellek, hogy összetűzésbe keveredtél azzal a félvérrel, de ezek szerint kicsit megérte, főleg, ha szerinted jól is áll. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!