Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyivel lenne olcsóbb a...

Mennyivel lenne olcsóbb a gyűrű, ha nem közvetlenül a boltból vásárolom, hanem egy régi aranymedálból készíttetem el?

Figyelt kérdés

Vannak olyan ékszerüzletek, amelyek hozott aranyból is vállalják egy adott ékszer elkészítését. Tegyük fel kinéztem egy 30 ezer Ft-os karikagyűrűt. Ha én ezt a gyűrűt nem közvetlenül a boltból veszem meg, hanem egy medálomat szeretném beolvasztatni, hogy abból készítsék el ezt a gyűrűt úgy mennyivel lenne olcsóbb körülbelül?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. nov. 10. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Még drágább is lehet könnyen.

Na meg egy medálban azért tuti nincs annyi anyag, hogy egy gyűrű kijöjjön belőle. Tehát valószínű plusz anyagköltséggel is számolni kell.

Az ötvös sem ingyen dolgozik, főleg, hogyha bonyolultabb a dizájn (gondolom ez indokolja az árat, vagy a márka, akkor viszont nem is csinálja meg, mert a hamisítás elég büntetendő dolog tud lenni).

de bemész egyhez és megkérdezed.

2011. nov. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!