Mi a véleményetek rólam?
Lehet 1-10-es skálán is értékelni, de pl első látásra milyennek véltek, mi az a szó, ami először eszetekbe jut rólam.
Képet privátban küldök, csak azoknak, akik megmondják honnan valósiak.
Nagyon őszinte leszek,lehet néha kicist bántó,de gondolom az igazságot akarod hallani.
1.kép: Nagyon fura a fejed,kicsit egy majoméhoz hasonlít,de lehet csak ez miatt a szájtartás miatt ami nagyon előnytelen.Viszont a rucid nagyon tetszik és az alakod is szép.
2.kép:Nah ez az a kép aminél azt kérdezem h ezt minek teszed fel ide?? Itt semmit sem lehet megállapítani,max annyit h mégsincs majom fejed és a szád is tud normálisan állni.
3.kép:Smink plusz photoshop.Erről se mondok véleményt.
Összeségében 1 normális képet tudtál feltenni,ami mondjuk a fejed szempontkából előnytelen.A hajad és az 1.képen látott rucid miatt 10/6 pontot adok neked.
18/L
Nekem is elküldheted, mondok véleményt.
Pécs
18/F
Szerintem is szép vagy, a képeid mondjuk elég furák de az elsőn jól kivehető minden :)
Én 7/10 pontot adok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!