Szeretitek Lil. C-t?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 18:50
1/10 anonim válasza:
hát a múltkori kockavillantós fellépése után nem is kerülhetne más témába, csak a szépség és divat kategóriába..
2/10 anonim válasza:
nem szeretem, de nem is utálom
gyenge énekes, de jó előadó
3/10 anonim válasza:
utálom . egy rakás sz*r. csak táncolni tud. NEM TUD ÉNEKELNI . csak a kockás hasával( ami nemis olyan nagy szám) tarol a 13-15 éves lányoknál.
4/10 anonim válasza:
Hagyjuk már a Lil. C-t, könyörgöm.! Kismilliószor tettek már ki róla kérdést.
5/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok mindenkinek koszonom a valaszt!
Kedves utolso valaszolo!:)
tudom igen en is lattam hogy tettek mar ki rola kerdest de azok olyanok voltak hogy nektek tetszik-e es hasonlok :-)
2011. nov. 9. 19:16
8/10 anonim válasza:
ne,nincs jó hangja.De a hasa,na az nemrossz ;D
10/10 anonim válasza:
Szerintem populáris, és abszolút eladható. Nekem szimpatikus, és úgy gondolom, jó kis pörgős számokat lehetne neki írni, amiket nagyszerűen előadna.
Nem mondom, hogy rossz a hangja, elvégre ha belegondoltok a mai magyar popénekesek körébe, szerintem több, mint a felét magasan veri.............simán eladható lenne ma a poppiacon, és a tehetségkutatók lényege ez, hogy olyan embert találjanak, akit könnyen eladnak a közönségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!