Szerintetek szép kezem van? 5 hónapja szoktam le a körömrágásról.
Én is rágom a körmömet, tudom, hogy nem egy jó szokás, de az én körmeim hamar törnek és a lakkot sem bírják nagyon. Van hogy kicsit megtörik, akkor azt már egyből rágom le, mert zavar, hogy minden hová beakadok, reszelő meg nincs hozzám nőve.
Szép a kezed, talán nekem is sikerül egyszer leszokni.
Szép, grat a leszokáshoz!
1 hete van műkörmöm, de kicsi (épített, zselés), és csak azért rakattam, hogy megnőjön a körmöm, és addig se rágjam, csak nem nagyon bírják, törnek lefelé, már 3-at úgy ragasztottam vissza, nem tudom, meddig bírják.
De nekem 19 év alatt nem sikerült leszoknom a körömrágásról, remélem, most összejön.
(Azért sz@rul tud esni, mikor ilyet olvasok, hogy undorító. Tudom, hogy nem szép látvány, de mikor már valaki úgy rágja, hogy észre sem veszi, csak reflexből, az a legnehezebb. Egyébként volt olyan pasi, aki azt mondta, hogy szexi, meg izgató... Hát.... xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!