Gondoltam, hogy így értetted, de sajnos láttam olyan kérdést, hogy csaj feltette a kérdést, hogyan tudná eltüntetni a zsírt, kép is volt mellékelve, 170/45 ránézésre, kb 1-2 cm bőr összecsípve a hasán... Ők valószínűleg tényleg a nullára hajtanak:-S
(Egyébként egy homokóra/körte alkatú nőn számomra kifejezetten szexi, ha felesleg van, akár 10 kg. Alma, banán (egyenes) alkatnál már más a helyzet, ott a kisebb súlytöbblet is látványos lehet.)
A válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
Hülye vagy! Nekem 7,4%-os testzsírom és nagyon de nagyon jól érzem magam. Pont az az egészséges típus vagyok. Ez az orvosok hülyesége hogy 20% a jó. Az már túlsúly. 10% alatt az ideális. A sportolóknak is annyi. A szavakkal meg hülyeség dobálózni szerintem is. Mert nem azzal kéne itt menőzni hogy én csak duci vagyok nem kövér hanem le kéne fogyni.
Jó, hogy látatlanba lehülyézel...
Az meg még viccesebb, hogy az orvosokat is.
7,4%? Tegyél már fel egy arc nélküli képet, mert aktívan sportoló nőké, fitnesz modelleké szokott 15 körül lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!