Crv kérdése:
Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
Törölték az előző "jó faszi vagyok?" kérdésem mert eldöntendő kérdés volt :S:D de sebaj még írhatnak ismét a szép hölgyek.képet privátba linkelek.2011. nov. 8. 08:16
11/19 anonim válasza:
Hát nekem kép alapján az első benyomásom az hogy egoista, kicsit beképzelt és ilyen piszkálódós, beszólogatós fiú lehetsz, aki lenéz egy csomó embert maga körül. Amúgy külsőre nem vagy csúnya, erős átlagba tartozol. Remélem belsőleg is a normálisabb fajta vagy, nem pedig az amit felsoroltam.20/L
12/19 anonim válasza:
Azért, mert amíg nem vagy önálló, nem vagy felnőtt. Ilyen egyszerű. Amúgy bárki megteheti, akinek van esze és talpraesett.
13/19 A kérdező kommentje:
Az előtted szólónak: sajnos nem ismersz...amiket ott felsoroltál egyiket se venném magamra:S inkább ezeknek az ellenkezője:) de hát persze ismeretlenek hihetnek bármit.amúgy meg köszi.
Visszatérve meg most megyek 2 hét múlva külföldre dolgozni mert itthon nem vinném kb sokra.és önálló szeretnék lenni;)
2011. nov. 8. 18:08
15/19 A kérdező kommentje:
;)
2011. nov. 8. 19:09
16/19 anonim válasza:
szevasz Robi
mi a fszt csinálsz te barom?
17/19 A kérdező kommentje:
???
2011. nov. 8. 20:04
18/19 A kérdező kommentje:
te szerintem eltévedtél nem?:D
2011. nov. 8. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!