Szerintetek is álomszép ez a blogos csaj?
2011. nov. 6. 15:37
11/26 anonim válasza:
12/26 anonim válasza:
Ez elegge relativ.
Neked alomszep, nekem nem. Nem csunya, szep, de inkabb olyan "manoarcu". Nekem.
13/26 anonim válasza:
ja,elég jó.azt nem mondom,hogy álomszép.
15/26 anonim válasza:
Ez a nő kifejezetten szép, de nem álomszép.
Apró betűs rész: nem kell álomszépnek lenni. Sokkal jobb ha van rajtad egy kis tökéletlenség. A túlzott tökéletesség általában problémákkal jár és mellesleg sok ember számára taszító.
16/26 anonim válasza:
Nem láttál még szép nőt, ha szerinted ez álomszép.
szerintem átlagosan csinos.
17/26 anonim válasza:
Az arca nekem se jön be. De a teste nem rossz:))
18/26 anonim válasza:
látszik, hogy foglalkozik a kis testével, de szélesebb csípővel és nagyobb fenékkel sokkal jobban tetszene. de mindenképpen pozitív hogy edz, lehetne vele birkózni :)
az arca pedig kifejezetten szép, nagyon aranyos.
19/26 anonim válasza:
Álomszéptől nagyon messze van, szerintem. Nem mondanám rá, hogy csúnya, de kifejezetten szép sem, a szemöldöke szerény véleményem szerint borzalmas, a szája meg ijesztő, főleg az utolsó képen. Nekem egy kicsit műcsaj.
20/26 anonim válasza:
Nekem smink nélkül nem tetszik az arca, sminkkel viszont szép. Az alakja nagyon jó, bár nekem lenne ilyen, de sajna hiába sportolok én nem rendelkezek ilyen jó génekkel. Szóval szép, de láttam már szebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!