Melyiket kedveled jobban és miért: DM vagy Rossmann?
Amelyikben éppen akciós a dolog amit venni akarok :D
Amúgy a DM-be többet járok,jobban szeretem,de sokszor át kell mennem a Rossmannba,mert ott sok minden lényegesen olcsóbb.
Én mindkettőt szeretem. :D
A Rossmannt azért, mert itt tudok csak kaját venni a tengerimalacomnak, a macsekoknak is itt szoktam. Amikor azok a zöld címkés leárazások vannak mindig betankolok. :) Azt is szeretem, hogy nagyobb a választék az alacsonyabb árkategóriás sminkcuccokból. Van Essence, amit imádok, Lovely, NYC, stb. A dm-ben csak Miss Sporty van meg S-he, de azok sem annyira olcsók és nem is túl jó minőségűek.
A dm-et azért szeretem, mert csak itt kapható a kedvenc samponom, jók a Baleás cuccok is, a parfümöket meg lehet nézni és nem a pénztár mögé vannak bepakolva. A pontgyűjtés is jobb, könnyebben gyűlnek és jobbak a beváltási akciók is. Viszont sok cucc drágább itt, mint a Rossmannban.
Nálunk elég közel van egymáshoz a 2, úgyhogy általában sorba megyek mindegyikbe.
Rossmann, több az olcsóbb márka
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!