Szerintetek visszacserélik a hajsütővasat?
Figyelt kérdés
kb 1 hete vettem egy 38 mm-es hajsütővasat..egyáltalán nem lesz tőle hullámos a hajam, pedig nagyon sokáig a tincsen tartottam, egy szóval szörnyű az egész..visszacserélik vajon?2011. nov. 5. 11:27
1/9 anonim válasza:
38 mm? akkor azért. ez csak pici hullámokat csinál, nem lesznek tőle óriás fürtjeid. :)
2/9 A kérdező kommentje:
tudom, de az a pici is 2 mp alatt kiugrik..szóval nem nagyon tetszik a dolog :) szerinted visszaadják a pénzt, vagy ezt elfelejthetem?
2011. nov. 5. 11:59
3/9 anonim válasza:
ha kaptál rá garanciás papírt akkor visszaveszik.
4/9 A kérdező kommentje:
hát azt mondták, hogy a blokk a garancia..
2011. nov. 5. 12:08
5/9 anonim válasza:
akkor visszaveszik. :)
hol vetted?
6/9 A kérdező kommentje:
a Duna Plázában, a Saturnban :) és csak mondjam azt,hogy nem vált be vagy mi? :D
2011. nov. 5. 12:39
7/9 anonim válasza:
hát, szerintem inkább próbáld eladni.mennyiért vetted? én pont keresek ilyen vékonyat, ha tudsz mutatni képet, megegyezhetnénk.
amúgy azért nem veszik vissza, mivel ez nem műszaki hiba, csupán a hajad nem ideális a göndörítéshez. Ez pedig nem a vasaló hibája...
9/9 anonim válasza:
próbáld meg,szerintem igen.
Max arra készülj ,hogy a boltba bedugják és mutasd meg ,hogy milyen lesz. Nekem már mondtak ilyet ,csak hajvasalóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!