10es skálán hogy nézek ki és hány éves vagyok?
2011. nov. 4. 23:08
11/27 anonim válasza:
10/10
Szerintem nagyon szép,igényes vagy, olyan 15-16 éves ehetsz.
12/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! egész alakos képem nincs
2011. nov. 5. 23:57
13/27 anonim válasza:
bocsi előre is,hogy leírom ide,de máshogy nem tudom feltüntetni üzenetem:
ki és ugyan miért szavazta le azokat(köztük engem is),akik szépnek látják őt? Egyrészt ez miért olyan nagy baj,másrészt a szépség fakultatív,akinek nem tetszik az,hogy valaki szerint szép az szerintem ne is olvasson véleményeket,mert nyilvánvaló,hogy nem csúnya az illető így nyilván lesznek olyanok,akik szépnek látják....nem tudom ezzel mi olyan nagy baj...és hogy miért ne lenne hasznos a válasz?
és még egyszer bocsi,hogy ide írtam
15/L
14/27 anonim válasza:
Utolsó: felpontoztalak, engem is rohadtul zavar. valaki nagyon trollkodik, nekem az értelmes válaszaimat (mint ez is) folyamatosan lepontozzák...
15/27 A kérdező kommentje:
háth én nem pontoztam le senkit és am biztos zavaró....
2011. nov. 6. 13:43
16/27 anonim válasza:
14-15.Szépnek talállak szép a mosolyod valóban olyan különleges :D
17/27 anonim válasza:
Ezekről a képekről egy mosolygós, életvidám ~15 éves lány néz vissza, ami a te esetedben nálam 10/10.:)
18/27 anonim válasza:
Olyan 15 éves féle lehetsz :) Szerintem hogy hogy nézel ki,ahoz egész alakos kép kellene.Olyan kedves,aranyos fejed van :) Életvidámnak,mosolygósnak,és barátságosnak látszol.Hány éves vagy??:)
19/27 A kérdező kommentje:
14 vagyok és köszi a válaszokat! :)
2011. nov. 7. 20:01
20/27 anonim válasza:
14-16 között tippeltelek és 8/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!