Nőiesség szempontjából számít hogy egy nőnek rövid vagy hosszú a haja? Szerinted?
A nőiesség NEM ezen múlik.fogjátok fel.Attól függ,hogy tudod-e viselni.
Keira Knightley,Emma Watson,Halle Berry és Tolvai Reni?! Nekik mind rövid a hajuk,mégis nagyon szexisek,mert tudják viselni.Halle Berry-nek el nem lehet mondani,hogy mennyire,annyira jól áll neki a rövid haj. Nekem is rövid hajam van,ilyen bob frizura szerű,és SENKI nem mondta nekem,hogy fiús vagyok.Ezzel még inkább lányos lettem,mert a hosszú hajam eddig csak lógott és megnyújtotta az arcom. Úgyhogy gondolkodjatok el ezen. További szép napot.
Utolsó jól megmondta a lényeget. NAGYON ritka, hogy a rövid haj valakinek jól álljon, és sajnos sokkal, de sokkal, sokkal több nő vállalja be, mint amennyinek kéne....sok csaj azt hiszi, attól szexi és különleges ha rövid a haja...pedig kevés az, aki VALÓBAN ilyen lesz a rövid hajtól. SOk nő fiús lesz tőle sajnos és szögletes, nőietlen. Ritka, hogy valakinek igazán jól álljon és ez tény.
Nálunk a kerületben ahány anyukát ismerek, mind levágatta a haját a baba születése után. Meg itt olvasom a babás témakörben, hogy az anyukák 90%-a szülés után megy hajat nyíratni picire. Tehát a rövid haj nálam az anyukás hajviselet. A szexi hosszú, ápolt haj mellett voksolok. Kivéve persze, ha benne van az adott nő abban a nagyon pici százalékban, aki nem anyukás lesz tőle, hanem vagány és szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!