Mért a lányoknak van a"legformásabb vádlijuk?
Attól, hogy vastag, attól még lehet zsíros. ez szerintem inkább alkati kérdés. Az én barátomnak például elég nagy a vádlija, mert sokáig edzett rá.
Nekem is nagy, mert ilyen az alkatom. Régen sem volt kicsi, de mára már hatalmas :D
atomvádlim van
az első vagyok,...ja hát akkor azt mondd :D
vastag vádli nem egyenlő a formás vádlival
Engem a szerelmem (pasi) gyakran ugrat a vádlim miatt. Azt mondja, az övé (edzés mellett) soha nem lesz olyan, mint az enyém. :)
Nagyon formás, izmos vádlim van (nulla sportolással). Ez két dolog miatt lehet szerintem: szerencsés genetika, és az, hogy csak magassarkú cipőt hordok. Tényleg mindig azt viselek, laposban nem is bírok hosszútávon gyalogolni.
Egyébként ha választhatnék, akkor jobban szeretném, ha egy kicsit "nyeszlettebb" vádlikon tipeghetnék :)
Először is egy férfiláb genetikailag más mint egy női...
Amúgy a férfiak sokszor túl sokat sportolnak és aránytalanul izmos lábat erősítenek össze...
Ja és a természetben gondolj bele...ősasszony nem izgul ősférfiláb...ősférfi beindulni ősasszony láb...
Szóval evolúciós oka is lehet...mint a kebleknek...mert a kebleknek se a szoptatás az egyetlen feladatuk hisz akkor állhatnának egy kis hegyes dudorból, és egy mellbimbóból mint az állatoknál...a csábításhoz kellenek a láb is ilyen...
Aztán a női lábak manapság már mind szőrtelenek...a férfilábak egy részét vastag majombunda takarja...ami lehet, hogy egy szép formát rejt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!