Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok nektek bejönnek az...

Csajok nektek bejönnek az ilyen pasik?

Figyelt kérdés

14-17

[link]

2011. nov. 1. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:

nyugodtan próbálkozz be hétfőn, most pár anonim nethuszár véleményére ne adj már...

egyébként igen, széria 50 kg kevés, főleg ha 70 kg vagy

de a szövegértéssel is komoly gondok vannak, úgy látom

2011. nov. 2. 18:40
 72/82 A kérdező kommentje:
58 kg vagyok
2011. nov. 2. 18:42
 73/82 A kérdező kommentje:
vagyis inkább 60 egy hónapja voltam 58
2011. nov. 2. 18:43
 74/82 Virág6 ***** válasza:
Kűldj már egy képet üzibe!!!
2011. nov. 2. 23:39
 75/82 anonim ***** válasza:
akkor nyomjad 60al
2011. nov. 3. 14:48
 76/82 anonim válasza:

18/F vagyok de így férfi szemmel is szerintem a mai lányoknak az ilyen fiúkra kellene bukniuk, nem pedig a 30 éves pasikra!!!! Nem tudom mit akartok b+ "árnold svájcenegger" legyen egy tizenéves veletek egy korú fiú??? És igen tudom az a bajotok, hogy túl szép egy srác, de hogy ebbe mi bajotok van NEM ÉRTEM!!! Akkor legyen elgörbülve az orra meg a füle aztán már gerjedtek is, de ha egy fiú szépen néz ki az már nem jó...

Amúgy így nem női szemmel nézve, ez a srác majd később nagyon jóképű lesz, a haja egyedi, jól néz ki, a testalkatának ennyi idősen pedig ilyen kell, hogy legyen! Erre kellene izgulni a mai pics.áknak, nem a Tom Cruise-ra... Aztán ne csodálkozzatok, hogy a mai fiúk bu.zik lesznek!!!

Bocs, nagyon ki kívánkozott belőlem!!!

2011. nov. 4. 16:41
 77/82 anonim ***** válasza:

te 18 évesen nem férfi vagy, hanem srác max

aztán pedig itt a kérdezőről egyetlen kép sincs

ha te ennyire ráizgultál, esetleg homokos vagy azzal nincsen semmi probléma, és hogy kikívánkozott belőled ez a komment sok más egyéb között, ez is teljesen rendben van, de ezen nem kéne kiakadni

SZERINTEM

2011. nov. 4. 17:45
 78/82 anonim válasza:

Nem tudom honnan vetted a selejtes agyaddal, hogy homokos lennék, mivel nem vagyok az, csupán közöltem a mai tényállást.

Majd amikor az idős vén kujonok kihasználnak titeket, remélem akkor is 40 éves f.aszik képeit linkelgetitek!

Amin kiakadtam, hogy én is ez a típus vagyok, és szomorúan látom, hogy mi kell a mai csitriknek! De legalább a normális réteg mindig elismeri, a kinézetemet. És akármit mondtok, az emberi szépség az nem összehasonlítható semmilyenféle borostás kö.csögökkel, és az lesz mindig is a jobb.

2011. nov. 4. 18:10
 79/82 anonim válasza:
És nekem Te nem mondod meg, hogy mi vagyok és mi nem, mert papír ügyileg felnőtt vagyok, és a nemem férfi, elmúltam 18, vagyis férfinak számítok, úgyhogy nekem itt te ne ugass.
2011. nov. 4. 18:12
 80/82 anonim ***** válasza:

férfi az, aki letett valamit az asztalra, dolgozik, eltartja a családját

papírforma szerint te pedig fiú vagy, hímnemű, se több se kevesebb, bár kevesebb nem is lehetnél, azon kívül hogy eltartatod magad

2011. nov. 4. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!