nyugodtan próbálkozz be hétfőn, most pár anonim nethuszár véleményére ne adj már...
egyébként igen, széria 50 kg kevés, főleg ha 70 kg vagy
de a szövegértéssel is komoly gondok vannak, úgy látom
18/F vagyok de így férfi szemmel is szerintem a mai lányoknak az ilyen fiúkra kellene bukniuk, nem pedig a 30 éves pasikra!!!! Nem tudom mit akartok b+ "árnold svájcenegger" legyen egy tizenéves veletek egy korú fiú??? És igen tudom az a bajotok, hogy túl szép egy srác, de hogy ebbe mi bajotok van NEM ÉRTEM!!! Akkor legyen elgörbülve az orra meg a füle aztán már gerjedtek is, de ha egy fiú szépen néz ki az már nem jó...
Amúgy így nem női szemmel nézve, ez a srác majd később nagyon jóképű lesz, a haja egyedi, jól néz ki, a testalkatának ennyi idősen pedig ilyen kell, hogy legyen! Erre kellene izgulni a mai pics.áknak, nem a Tom Cruise-ra... Aztán ne csodálkozzatok, hogy a mai fiúk bu.zik lesznek!!!
Bocs, nagyon ki kívánkozott belőlem!!!
te 18 évesen nem férfi vagy, hanem srác max
aztán pedig itt a kérdezőről egyetlen kép sincs
ha te ennyire ráizgultál, esetleg homokos vagy azzal nincsen semmi probléma, és hogy kikívánkozott belőled ez a komment sok más egyéb között, ez is teljesen rendben van, de ezen nem kéne kiakadni
SZERINTEM
Nem tudom honnan vetted a selejtes agyaddal, hogy homokos lennék, mivel nem vagyok az, csupán közöltem a mai tényállást.
Majd amikor az idős vén kujonok kihasználnak titeket, remélem akkor is 40 éves f.aszik képeit linkelgetitek!
Amin kiakadtam, hogy én is ez a típus vagyok, és szomorúan látom, hogy mi kell a mai csitriknek! De legalább a normális réteg mindig elismeri, a kinézetemet. És akármit mondtok, az emberi szépség az nem összehasonlítható semmilyenféle borostás kö.csögökkel, és az lesz mindig is a jobb.
férfi az, aki letett valamit az asztalra, dolgozik, eltartja a családját
papírforma szerint te pedig fiú vagy, hímnemű, se több se kevesebb, bár kevesebb nem is lehetnél, azon kívül hogy eltartatod magad
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!