Mit gondoltok rólam? (Képet privátban küldök)
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni, hogy mit gondolnak ismeretlen emberek rólam. Pontozzatok 1-10-ig. Mondjátok meg azt is, hogy hány évesnek gondoltok, ha nem nagy probléma, akkor egy városnevet is kérek, hogy ne fussak össze ismerőssel. A válaszokat ide kérném, ne privátban küldjétek. Köszi a válaszokat !2011. okt. 31. 18:54
51/67 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, a hajad is tök jó :)
20-nak kinézel.
Olyan furán hunyorogsz a képen, de szép vagy :)
53/67 anonim válasza:
Nagyon szép vagy, arcod, bőröd, hajad különösen :)
Olyan 17-8-nak tippeltelek volna.
Alakod nem látszik teljesen a képen de én 9/10 pontot adok, ha megfelel. :)
Am. merre laksz?
54/67 anonim válasza:
Küldhetsz nekem is Kézdivásárhely:)
56/67 anonim válasza:
Szépnek tűnsz, csak ezen a képen nem sok minden látszik... Se az arcod, se az alakod, szóval így elég nehéz pontozni. Mindenesetre az első benyomás jó :)
57/67 crv válasza:
Látom hölgy vagy ezért én is kérekkk!!:D amúgy látom elég jól követik ezt a fajta kérdésemet:D
59/67 Bstargo válasza:
Szia. Küldheted ha még aktuális. Vác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!