Túl deszka vagyok? KÉP LENT
Figyelt kérdés
Ilyen a hasam. Sajnos olyan fajta vagyok, hogy bármit is eszek, nem tudok meghízni. Szerintetek már túlságosan lapos a hasam?
2011. okt. 31. 08:31
1/16 anonim válasza:
Szerintem így jó a hasad, de azért egy kis izmosítás nem ártana.
2/16 anonim válasza:
Nem. Mondjuk szemből elég nehéz eldönteni,hogy mennyire lapos...
3/16 anonim válasza:
Ez kész... Ide állandóan feltesznek csajok olyan képeket amik tökéletes, vagy majdnem tökéletes testrészeket ábrázolnak és elkezdenek sírni, hogy "tényleg túl ilyen-olyan".
Semmi baj nincs a hasaddal, nem tudom mit akarsz rá hízni.
Tegnap meg egy másik nőt kellett borogatni akinek tök ugyan ilyen hasa volt és azért sírt, mert a köldöke alatt kidudorodott, pont mint neked és hogy ő abból fogyni akar.
Ez kész.
4/16 anonim válasza:
Khm.. a deszkaság nem a hasból, hanem a mell méretéből ered.
5/16 anonim válasza:
Látszik, hogy még be is van húzva ráadásul :)
6/16 anonim válasza:
Miért lennél te túl deszka?? Nem látod ott azt a sok zsírt magadon? :PPP
7/16 anonim válasza:
Tökéletes a hasad *-*!! semmi baja :D
8/16 anonim válasza:
brühühühühühühü én is ilyet akarok... :'(
9/16 anonim válasza:
Te ezt most azért tetted fel, hogy mindenki dicsérjen? Tudod te nagyon jól, hogy milyen hasad van, csak egy kis dicséretre vágysz. Szánalom.
10/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem azért tettem fel a kérdést, hanem azért, mert folyton megkapom, hogy mennyire vékony vagyok.
2011. dec. 28. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!