Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért a vékonyak tetszenek...

Miért a vékonyak tetszenek mindenkinek? Meg a nagymellüek? És aki körte alaku az ássa el magát? Hiába fogyózik nem lesz elég vékony meg nagymellü

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Mert az a divatos. Ha nem az tetszik akkor nem vagy trendi. :D

Ez nem vicc, tényleg így állnak hozzá.

Nekem mondjuk a playboy alkatú lányok nem tetszenek, inkább az átlagos/formásak.

2011. okt. 28. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Hát figyelj, nekem kicsit szélesebb a csípőm, de vékony a combom és a derekam, a mellem pedig formás. Nem vagyok anorexiás kinézetű, hanem formás vagyok és ezt edzőteremben töltött fáradalmas órák és diétával értem el. A férfiak megnéznek, egy sem mondja azt, hogy a deszkák tetszenének neki, mert a körtelakból sikerült homokórát faragnom, ami jobb, mint az elől deszka, hátul léc típus.
2011. okt. 28. 17:16
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Tévedés, sok férfi jobban szereti a teltebb nőket, és a kis alma melleket is sokan szeretik, ami belefér a markukba. :-)))))))
2011. okt. 28. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevés lány van, melyik vékony és közben "természetesen' nagy a melle!

A természet úgy alakította ki, h ált. a husisabb vagy körteformájú csajoknak nagyobb a melle. És igen, a pasik azt szeretik. Nézni.

De ha igazán szeretnek vkit, mindegy hogy milyen a mellük, nem az adja meg a "nőiességet"!

2011. okt. 28. 17:34
 15/16 anonim válasza:
90%

Büdös életbe nem voltam vékony,most se vagyok volt amikor letudtam fogyni 60 kg-ra de az csoda volt.Átlagban akármit is eszek 80kg vagyok ! és elég alacsony.De mégis több és sármosabb férfi volt az életemben mint a pálcika vékony osztálytársaimnak.Ekkor volt az,hogy Én tuti pénzért vagyok velük.Ami kész vicc,hisz akkor még a páromnak épp melója se volt.

Márciusban leszünk 4 éve együtt,és elhiheted,hogy így vagyok neki jó.Moletten de az Ő menyasszonya.

2011. okt. 28. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi az hogy a körte alkatú nő ássa el magát?? sokkal de sokkal előnyösebb alkat mint a tégla vagy a fordított háromszög!!
2020. júl. 5. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!